Bartek_N Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Tak jak w temacie. Szczegóły tutaj Super impreza, jak czas pozwoli, to na bank jedziemy :buttrock: :flesje: Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 zaje...ście . od 3 lat nie opuściłem żadnej . to tej pewnie też nie opuszczę :bigrazz: szkoda tylko ze na mecie nie ma już takich konkurencji jak kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Termin najgorszy z możliwych. Gwiazdeczka wiezie mnie wtedy do Prudnika na 3 tygodnie, lipa na maxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzełek Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Zabawa przednia! Atmosfera super! Na pewno będziemy.. 5 maszynek.. W końcu w zeszłym roku nasza sfora wygrała i Wasyl odebrał worek pyrów! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Oczywiscie ,że pojadę!!! :biggrin: I niech mi tylko zarzucą ,ze znowu oszukiwałam na trasie :icon_twisted: pzdr :wink: :flesje: za tych co nie mogą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) Oczywiscie ,że pojadę!!! :biggrin: I niech mi tylko zarzucą ,ze znowu oszukiwałam na trasie :icon_twisted: pzdr :wink: :flesje: za tych co nie mogą! ...dzięki :( Motylu Pinokio :buttrock: Edytowane 20 Marca 2009 przez 1janbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Przypominam o niedzielnym kartoflu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Pamiętamy o Pyrce:) Organizatorzy nawet ładną pogodę zamówili :biggrin: Zapowiada się przyjemna niedziela :bigrazz: :flesje: Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 żałuję, że się nie zapisałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Na miejscu jak ktoś nie był zapisany też ostatnio można było się dopisać :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Na miejscu jak ktoś nie był zapisany też ostatnio można było się dopisać :smile: napisałem do organizatorów może się zlitują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A ja myślę, że się zlitują :bigrazz: W końcu Robert i cała paczka organizatorów to świetni ludzie i pasjonaci. Tylko im pozazdrościć tego zapału i pomysłowości w organizowaniu Pyrki :notworthy: Już nie mogę doczekać się niedzieli, tym bardziej, że pogoda zapowiada się bardzo przyjemna. Do zobaczenia :flesje: Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 napisałem do organizatorów może się zlitują wow - zajebisty refleks od ponad miesiąca pisze/mówi się że trzeba się zapisać :biggrin: :biggrin: jak znam życie jak pojedziesz to nie będzie problemu żeby się dopisać do rajdu . Moze być tylko problem z koszulką ew znaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ,,,jedź, Porywacz...spoko, w ciemno możesz jechać... jedyne co, to w dłuższej kolejce będziesz stał ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 dzwoniłem i mam po co jechać :) gdzieś w poznaniu się umawiacie na wyjazd? bo na NN czytałem, że jacyś ludzie o 10 na orlenie na górczynie się zbierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi