Skocz do zawartości

Moto do 8-9 tys

Rekomendowane odpowiedzi

Jak bym wiedzial wszystko nie pytal bym co wybrac... Tyle ze nie pytam o pojemnosc i nie zadalem pytania typu ``jaki pierwszy motor`` tylko jaki moto z litrowek lub cos w tym zakresie. Trudno, tym ktorzy zaproponowali konkretnie wielkie dzieki, reszcie tez dzieki za dobre checi, ale nie o to mi chodzilo ;p

@zajc pozdrawiam... hehe

Witam moze jestem tu nowy ale te motorki ktore podałes sa dla ludzi z doswiadczeniem. Ostatnio kupiłem sobie gsxf 600 z 99r. Motorek jest naprawde fajny szybki dobrze sie prowadzi i swoje tez potrafi. Swojego kupiłem za 8.5 tys zł i nie żałuje wyboru. Taka 600-ta jest naprawde dobra na poczatek tylko jedyna wada jest taka ze jest to ciezkie cholerstwo ale jak duzy jestes i silny to dasz rade. Pozdrawiam :notworthy:

Ostatnio kupiłem sobie gsxf 600 z 99r. Motorek jest naprawde fajny szybki dobrze sie prowadzi i swoje tez potrafi. Swojego kupiłem za 8.5 tys zł i nie żałuje wyboru.

Przepłaciłeś. Za te pieniądze byłby fazerek jak się patrzy, w dodatku młodszy.

Why... So... Serious

Moze i dla innych przepłaciłem ale za to dostałem motorek z przebiegiem 26 tys km i z pewnych rąk gdzie nigdy nie był malowany i ja ze swojej strony musze wymienic tylko olej zeby na sezon był gotowy. Oczywiscie mogłem takiego samego sobie kupic za 7 tys zł ale reszte bym wydal na czesci. Przynajmniej mam maszye która jest pewna z pełna ksiazka wpisów, wiem kiedy i co musze wyminic. Ten motorek poprostu wyglada jak nowy. Druga sprawa jest taka, ze mi sie bardzo spodobal i własnie takiego chciałem i nie zaluje zakupu. Pozdrawiam

Hehe z silowni korzystam zimowa pora w szkole na w-f ;D moze dam rade hehe a tak serio to do moto nie trzeba byc az tak duzym i silnym liczy sie tez roche sprytu i po parkingowce trzeba wiedziec jak podejsc do motorka ;) no oczywiscie chociaz troche sprawnosci fizycznej tez trzeba miec;p

Moze i dla innych przepłaciłem ale za to dostałem motorek z przebiegiem 26 tys km i z pewnych rąk gdzie nigdy nie był malowany i ja ze swojej strony musze wymienic tylko olej zeby na sezon był gotowy. Oczywiscie mogłem takiego samego sobie kupic za 7 tys zł ale reszte bym wydal na czesci. Przynajmniej mam maszye która jest pewna z pełna ksiazka wpisów, wiem kiedy i co musze wyminic. Ten motorek poprostu wyglada jak nowy. Druga sprawa jest taka, ze mi sie bardzo spodobal i własnie takiego chciałem i nie zaluje zakupu. Pozdrawiam

Tak jest. Tez moge przeplacic, majac pewnosc ze kupuje naprawde solidny i niewymagajacy wklady motocykl, niz cieszyc sie ze wyrwalem okazje do poprawek. A po tych poprawkach wychodzi, ze to co trzeba bylo wydac na doprowadzenie moto do jako takiego stanu (tu zawsze lepszy bedzie ten zadbany)przeroslo roznice cen okazji i pewniaka.

Hehe z silowni korzystam zimowa pora w szkole na w-f ;D moze dam rade hehe a tak serio to do moto nie trzeba byc az tak duzym i silnym liczy sie tez roche sprytu ...

Niewiele silownia pomoze, jak sie po prostu nie ma doswiadczenia :wink:

A wracajac do tematu to co myslicie o jakiejs R6 1999-2000r?? Osiagami to az tak wiele chyba nie odstepuje od zx9r cbr900?? A mlodsza mozna dorwac w tej cenie.

Moze i na papierze nie odstepuje:) Swoja droge czego nie kupisz, i tak bedziesz zadowolony.

A wracajac do tematu to co myslicie o jakiejs R6 1999-2000r?? Osiagami to az tak wiele chyba nie odstepuje od zx9r cbr900?? A mlodsza mozna dorwac w tej cenie.

za 8 tysiecy raczej nie wyrwiesz dobrej R6 :] bo kupic taniej to nei problem gorzej pozniej w niego ladowac drugie tyle kasy :) moze bandyte ? jeszcze masz czas moze dozbierasz kasy, moze cos innego ci przyjdzie do rak ;) Nie badz w goracej wodzie kapany;) anie nie porywaj sie na gleboka wode :)

Edytowane przez Qurde

za 8 tysiecy raczej nie wyrwiesz dobrej R6 :] bo kupic taniej to nei problem gorzej pozniej w niego ladowac drugie tyle kasy :) moze bandyte ? jeszcze masz czas moze dozbierasz kasy, moze cos innego ci przyjdzie do rak ;) Nie badz w goracej wodzie kapany;) anie nie porywaj sie na gleboka wode :)

No jak sie uda to bedzie wiecej kasy, bo moze sie uda zalatwic prace na wakacje w niemczech czekam na odpowiedz ;) Wtede mysle do 12 tys moto i wiecej na ciuchy tez bedzie ;) No i pojawila sie mozliwosc, ze tam cos kupie i przyprowadze ;D Tylko nie wiem czy warto bo popatrzylem ceny na autoscout i ceny sa takie samae a czasem wieksze, a dojdzie jeszcze rejestracja... A co do: ``Nie badz w goracej wodzie kapany;)`` to juz niestety sie sparzylem kupujac auto i nie powtorze tego bledu dlatego juz zaczyna pytac o opinie itd. itp.