Skocz do zawartości

Zebatka tylna mz ETZ 250...

andre
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Tak jak w teamcie:) znalazłem ete w garazu:) i pomyślałem że se posmigam w zime bo zx raczej nie da rady:) ale chciałem dac jej z tyłu wiekszą zębatke żeby miałą wiekszego kopa...szukałem na allegro i są na zamowienie ale za 200 zł...:( Od jakiego moto podejdzie zebatka do mz?? Alebo ktorys z was robi zebatki na zamowienie ale troche taniej niz te 200 zł...bo po tyle to nawet do cebry stunt chodzą:)..ja chciałem coś powyżej 50 z ...

Edytowane przez andre

O ile to zwiekszy moc??....chce cały czas na kole jechac:)) ... A tak po za tym to fabryczna zebatka ety ma 19 z czy 21 ??

Moc pozostanie bez zmian:) Daj sobie spokoj z kolem bo MZ nie od tego. Chesz lepsze przyspieszenia to jeden moze dwa zeby zabierz z przodu i bedzie GIT.

Z demoludów to tylko Romet Ogar 200 miał dużą zębatę. Bardzo dużą. Węższa niż zębatki motocyklowe ale jak chcesz robić pasztet to szerokość pewnie nie ma znaczenia.

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

no właśnie bo ja mam jawke mustanga i duzo tych starszych moto zostało w garazu za czasow szczeniaka...Ta jawka ma w piz*u dużą zębatke ale nie wiedziałem czy podejdzie:))Ale jak mowisz że tak...to sie sprawdzi...A ten link mz cross zadałem temu kolo pytanko 3 dni temu i do teraz nie odpisał chyba zadzwonie:))

A jaki to pasztet...przecież jej nie bd ciągnał za samochodem:)

Ile ma zebatka tylna zabkow??....bo moge miec 48 z ...z shl

Edytowane przez andre