andre Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) Witam Tak jak w teamcie:) znalazłem ete w garazu:) i pomyślałem że se posmigam w zime bo zx raczej nie da rady:) ale chciałem dac jej z tyłu wiekszą zębatke żeby miałą wiekszego kopa...szukałem na allegro i są na zamowienie ale za 200 zł...:( Od jakiego moto podejdzie zebatka do mz?? Alebo ktorys z was robi zebatki na zamowienie ale troche taniej niz te 200 zł...bo po tyle to nawet do cebry stunt chodzą:)..ja chciałem coś powyżej 50 z ... Edytowane 22 Lutego 2009 przez andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 a moze z przodu zmniejszysz?? idzie kupic za dyszke w sklepie pare zebow mniejsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) O ile to zwiekszy moc??....chce cały czas na kole jechac:)) ... A tak po za tym to fabryczna zebatka ety ma 19 z czy 21 ?? Edytowane 22 Lutego 2009 przez andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 w ETZ 250 19z/z wózkiem bocznym 17z, w 251 21z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 O ile to zwiekszy moc??....chce cały czas na kole jechac:)) ... A tak po za tym to fabryczna zebatka ety ma 19 z czy 21 ?? Moc pozostanie bez zmian:) Daj sobie spokoj z kolem bo MZ nie od tego. Chesz lepsze przyspieszenia to jeden moze dwa zeby zabierz z przodu i bedzie GIT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 17 z wątpie czy w sklpeie bedzie taka:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 sprawdź w kemocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Link do aukcji na której koleś wsadził 55, napisz do niego może ci podpowie od czego ją upchnął tam :bigrazz: http://moto.allegro.pl/item564952665_mz_mz..._przerobki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endzi25 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 mój kuzyn do swojej mz 250 wsadził na przód od 150 xD za szybko to nie jechała ale dość ładnie się zbierała ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Z demoludów to tylko Romet Ogar 200 miał dużą zębatę. Bardzo dużą. Węższa niż zębatki motocyklowe ale jak chcesz robić pasztet to szerokość pewnie nie ma znaczenia. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 (edytowane) no właśnie bo ja mam jawke mustanga i duzo tych starszych moto zostało w garazu za czasow szczeniaka...Ta jawka ma w piz*u dużą zębatke ale nie wiedziałem czy podejdzie:))Ale jak mowisz że tak...to sie sprawdzi...A ten link mz cross zadałem temu kolo pytanko 3 dni temu i do teraz nie odpisał chyba zadzwonie:)) A jaki to pasztet...przecież jej nie bd ciągnał za samochodem:) Ile ma zebatka tylna zabkow??....bo moge miec 48 z ...z shl Edytowane 26 Lutego 2009 przez andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi