SebJaw Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 ...ale fajne relacje z wyjazdów na motocyklu... :buttrock: (Ja też tak chcę) http://www.bc.alti.pl/hobby.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Koleś zwiedził kawał świta. najfajniejsze jest to, że podaje przykładowe ceny i inne porady. Bardzo fajna stronka. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Ale bomba !!!! Trzeba goscia zaprosic na forum, bo z taka wiedza moze duzo pomoc. I jeszcze te motorki Translap, Afryczka i Varadero - WYMIEKAM !!. Zaje fajna stronka jak i jej autor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 A ja nie podawałem do niej linka bo myślałem, że wszyscy co tu zaglądają znają pana Bogdana Chudzikiewicza :buttrock: PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 A ja nie podawałem do niej linka bo myślałem' date=' że wszyscy co tu zaglądają znają pana Bogdana Chudzikiewicza :buttrock:[/quote'] Przesiadujacy czasem na preclach znaja na pewno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 Extra stronka - to jest prawdziwy pasjonat !!Szczerze zazdroszczę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 czesto bywa tak że Ci na skromnijeszych maszynach porywają się na dalsze wyjazdy niż Ci z większymi sprżetami :) , Cóż - pan Bogdan to wzór jak dla mnie, wspaniałe wyjazdy, i to w jakich czasach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spart70 Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Dzieki stronie Bogdana powstala i moja strona, tak mnie zafascynowala ze i ja postanowilem dokumentowac wyjazdy motocyklem. Zgadzam sie ze Wszystkimi, sliczna strona Bogusia :lol: czekam na wyjazdy 2004 rok!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Też pozazdrościłęm Bodziowi i zacząłem jeździć zwiedzając różne zakątki Europy (narazie). Turystyka jest super! A może jest ktoś chętny na wyjazd do Bułgarii na przełomie maja i czerwca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi