dgdawid Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 (edited) Witam! Potrzebuje porady w doborze tlumika. Znalazlem 2 firmy DEVIL i BOS GP1 i stad moje pytanie, ktory z nich lepiej ryczy? A moze macie jakies inne propozycje? z gory dzieki za jakokolwiek pomoc :) Edited February 9, 2009 by dgdawid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_b Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 swietnie ryczy krowa na pastwisku a tematy o tłumikach były juz milion razy. opcja SZUKAJ Quote MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R6surfer Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Wejdź na Youtube, wbij sobie nazwę tłumika jaki Cię interesuje wraz z marką motocykla i słuchaj - wybierz ten jaki najbardziej Cię interesuje. Możesz również poszukać na stronach producentów, ale ta baza dźwięków jest dużo skromniejsza. PS Wkurza mnie notoryczne wypominanie - "poszukaj, było milion wątków itd" A może ten co pyta nie ma czasu lub umiejętności formułowania właściwego pytania w wyszukiwarce? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tra Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 akrap short hex :D polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_b Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 PS Wkurza mnie notoryczne wypominanie - "poszukaj, było milion wątków itd" A może ten co pyta nie ma czasu lub umiejętności formułowania właściwego pytania w wyszukiwarce? pozdrawiam Taka wiedza przekazywana jest w szkole podstawowej. nie wiem czy sie odnajdziesz jak bedzie 10 tematow o tym samym. Quote MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczek_6 Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 (edited) http://motowydech.eu/ dorobisz na życzenie ryczący, basowy lub inny, Robert zn się na wydechach - ma spore doświadczenie w temacie dorabiania wydechu pod indywidualnego klienta. Albo tu: http://www.motorakowski.pl/ u Julka jest kilka tłumików na półce do wyboru, cena za sam tłumik to około 400PLN + ewentualny montaż. Właśnie tu decydowałem się na montaż w jednym z poprzednich o2o. Dźwięk wydechu był decydujący (nie lubię jak ryczy tylko jak brzmi przyjemnie basowo i nisko). Edited February 15, 2009 by Raczek_6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeoxx Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 (edited) tylko jak z cenami to wyglada,fakt motorakowski krzyknal mi za sama koncowke 400zl ale doliczyl tez 200 za polaczenie go z kolektorami i nadodatek jeszcze mu moto odstaw...chory Wiem ze gdzies w konstancinie koledze do 929 dorobili za cene 400zl? Edited February 15, 2009 by romeoxx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts