karol0545 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Witam zamówiłem na olekmotocykle tłok do Aprili rx 50 99' gość powiedziałem że będzie dobry bo zamawiałem nadwymiar. Dzisiaj odebrałem paczke i na opakowaniu napisane jest że do Suzuki RMX 50. RMX nie ma am6..... Jest do tego krótszy i ma bardziej wypukłe denko tłoka. Nie wydaje mi sie żeby on był dobry prawda? Jeżeli wkładam nowy tłok to strzałka umieszczona na nim powinna być skierowana w którą strone?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wueska Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 trzeba zje*ać sprzedawce.... strzałką do wydechu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 nic nie kombinuj za darmo tego tłoka nie dostałeś zrób porządek z sprzedawca i tyle Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
88kamyczek Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 A składałeś już kiedyś silnik czy to będzie Twój pierwszy raz? Tłok który masz dostać powinien być identyczny jak stary. A wiesz jaki masz wymiar cylindra aby zamówić pod to tłok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol0545 Posted February 8, 2009 Author Share Posted February 8, 2009 Składałem ale silniki typu motorynki itp. Juz drugi raz firma Olek motocykle mnie zawiodła:/... Musza mi zwrócić pieniądze za ten tłok.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts