karol0545 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam zamówiłem na olekmotocykle tłok do Aprili rx 50 99' gość powiedziałem że będzie dobry bo zamawiałem nadwymiar. Dzisiaj odebrałem paczke i na opakowaniu napisane jest że do Suzuki RMX 50. RMX nie ma am6..... Jest do tego krótszy i ma bardziej wypukłe denko tłoka. Nie wydaje mi sie żeby on był dobry prawda? Jeżeli wkładam nowy tłok to strzałka umieszczona na nim powinna być skierowana w którą strone?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 trzeba zje*ać sprzedawce.... strzałką do wydechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 nic nie kombinuj za darmo tego tłoka nie dostałeś zrób porządek z sprzedawca i tyle Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88kamyczek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 A składałeś już kiedyś silnik czy to będzie Twój pierwszy raz? Tłok który masz dostać powinien być identyczny jak stary. A wiesz jaki masz wymiar cylindra aby zamówić pod to tłok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Składałem ale silniki typu motorynki itp. Juz drugi raz firma Olek motocykle mnie zawiodła:/... Musza mi zwrócić pieniądze za ten tłok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi