ArturM Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam, Co się stało z Hondą?- jak dla mnie odpuścili sobie :evil: Chyba że coś przeoczyłem :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam, Co się stało z Hondą?- jak dla mnie odpuścili sobie :evil: Chyba że coś przeoczyłem :icon_question: Kryzys , kryzys , kryzys...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 czyli nie ma co jechać na moto?? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Miałem być, ale ta pogoda i Wasze głosy zniechęciły mnie totalnie. Jutro śpię :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Zachęciliście mnie, nie jadę :icon_twisted: . Dzięki za relację. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Duży plus dla osób obsługujących stoiska, bardzo chętnie pomagały i doradzały, może to urok piątku 13 :) i tego że nie było tłumów. Dzisiaj będzie chyba ciaśniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 No to moze jakas inna zacheta ? :buttrock: Forumowy band, Go Naked, bedzie rozdawal autografy i udzielal wywiadow dziennikarzom :clap: Wiadmosc pewna bo od kolezanki Grass, ktora bedzie tam "sluzbowo ze skrzynka na statek" :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 tłok jak cholera... ciężko puknąć jakąś fajną fotke... Poza tym targi jak targi, mało gadzetów rozdawali :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomba7 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) Postawa Hondy bardzo dziwna. Chyba mają w głębokim poważaniu nasz rynek :icon_rolleyes: Pozostałe marki zaprezentowały się godnie. Ludzi sporo ale w ogólnym rozrachunku twierdzę, że miło spędziłem sobotę. Edytowane 15 Lutego 2009 przez tomba7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 a Harlej był????? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ciężko puknąć jakąś fajną fotke... Juz myslalem ze jakas hostesse :icon_mrgreen: Podobno bylo kilka fajnych na ktorych mozna oko zawiesic :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaR Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 3. Hala nowa zatem i parking nie jest jeszcze zrobiony. Mnostwo blota. Kolega to gdzie parkował? jakie błoto? parking podziemny jest :cool: 7. Hostessy... gorzej niz rok temu. Malo naprawde ladnych dziewczyn. Najlepsze na stoiskach Suzuki a babki niczego sobie, dla każdego coś dobrego :cool: Po 10-ej rano jeszcze było w miarę luźno, z każdą kolejną godziną robiło się tłoczno. Byłem pierwszy raz, było całkiem miło i fajowo, super maszyny, obczaiłem odpowiedni wymiar kasku, porozmawiałem na stoisku Scoot'a, ogólnie zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M. Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 KLIK1 KLIK 2 KLIK 3 To tak na zachętę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Naprawdę nudy.Zalane wszystko skuterkami i kaskami.... Żeby nie to, że kupowaliśmy przy okazji moto w wawie to stracona podróż. Jak byłbym z wawy to można sie wybrać ale żeby tam specjalnie jechać to pomyłka. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trykacz Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Trochę zdjęć w galerii pod tekstem: Wystawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi