zibi_3 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Witam , własnie kupiłem Kawe kdx 200 z 91r. Motorek wygląda bardzo ładnie jak na swój rocznik. Ponieważ niewiele wiem o jego eksploatacji to mam pytanie . Ma ktoś może instrukcje obsługi, wymian itp do tego motoru ? Chciał bym zacząć od wymiany oleju w sprzęgle lecz nie wiem jaki i ile wlać? jeżeli miał lub ma ktoś ten motorek to bardzo prosze podzielić się ze mną doświadczeniem to moje gg(2875240). P.S jest to mój pierwszy cross(enduro) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 szukałes instrukcji serwisowej do niego ??? w niej napewno pisze a zapewnie jest taki sam jak do kdx 125 ogólnie do wszystkiego 2 suwowego można lać orlen hipol jedyną wadą jest fakt że na zimnym silniku sprzęgło może ciągnąc a reszta ok Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuleY Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 hipol można do komara lać... Są różne oleje, tylko musi zgadzać się gęstość z zaleceniami producenta. Ja nalałem do siebie motul transoil expert 10w40 on jest zamiennikiem dla kilku różnych dlatego myślę że jak go nalejesz to będzie dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
88kamyczek Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Też bym zalał motulem, ale i dla pewności sprawdź gęstość w serwisówce. Też bym zalał motulem, ale i dla pewności sprawdź gęstość w serwisówce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts