str_18 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Witam. Chłopaki potrzebuje jakieś info. co do tego modelu z roku 2003. Podobno posiada tytanowe zawory. Jak sie one spisują bo w crf chyba nie bardzo. Edytowane 1 Lutego 2009 przez str_18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 posiada tytanowe zawory, serwis jak w wiekszości japońców dość częsty, lepiej czesto kontrolować luz i stan zaworów bo inaczej moze sie to tragicznie skończyć szczególnie finansowo, regulacja luzu oczywiście za pomocą płytek, jeśli jest dbane to motorek daje rade i jest bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) dzieki za info kolego moze ktos jeszcze cos wie :) Znalazlem w serwisowce ale z 2001r ze luzy zaworowe na ssacych i wydechowych 0,9-1,1mm. Czy w 2003r. sa takie same? http://c.wrzuta.pl/wi14385/1a1bc291000683e...vYa3gdC89V&ft=f z 2001r. Edytowane 1 Lutego 2009 przez str_18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 coś chyba albo źle napisałeś albo ktoś inny bzdury pisze co do tych luzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratosny Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 http://allegro.pl/item587360036_yamaha_yz_...2_mapy_400.html Panowie moglibyscie mi poweidziec cos wiecej o tej krosowce i wytlumaczyc,dlaczego zawieszenie 'warte kilkanascie tysiecy' koles sprzedaje z motorem za 7,5 tysi.jak by wygladal serwis w przypadku tego motocykla i jakie to sa koszty-i ile by mi sluzyl pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 No właśnie, według opisu to cud i malinka , biorąc sprawę logicznie to wcale nie łatwo jest znaleźć "zwykłą" YZF za takie pieniądze a tu proszę ideał z zawieszeniem wartym kilkanaście tyś. za jedyne 7,5tyś. takie rzeczy to tylko w erze... o sory w Polsce, ciekawe gdzie jest haczyk :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Wszystko zgodnie z opisem. Sprzedajacy jest jednym z forumowiczow. Mozecie dzwonic pod numer podany w aukcji. Strasznie jest kupic dobry motocykl za dobre pieniadze. Lepiej wy**bac kupe pieniedzy na zakup i wlozyc drugie tyle zeby uruchomić maszyne. Czas zaczac korzystac z okazji i wiezyc w swoje szczescie, a nie zawsze szukac haczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Zapraszam chlopaki na ogledziny motocykla, zapewniam was, ze nie bedzie sie do czego przyczepic :) . Motocykl przejrzałem caly i jest w swietnej kondycji! Jeżeli komus nie odpowiada cena to moge podniesc ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) No wiecie chłopaki ja się już dawno wyleczyłem z okazji, ale skoro wszystko sprawdzone i jest gitara to faktycznie okazja. A tak przy okazji, to chyba Ty chciałeś wymienić ten zawias na standardowy, możesz napisać dlaczego, nie żebym się czepiał ale chyba coś ci podpadł :wink: Edytowane 24 Marca 2009 przez ghollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 hehehe ja jezdze Yamaha Yz125 2008, chcialem sobie zmienic pały z przodu na złote, lecz niestety zmiana srednicy (chyba w 2004 roku) uniemozliwia taki zabieg. Stare yamahy maja 46mm nowe 48. Chcialem tez wymienic na seryjny z tego powodu, ze przy doplacie moge dostac kilka zlotych, a wartosc motocykla praktycznie sie nie zmieni. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi