krystian102 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Nie, no... żenada jak dla mnie. Niech wygra najlepszy a nie jakieś agitacje tu odstawiasz... ludzie pomocy ja nowicjusz w tych sprawacz helpp jak podkrecic 125r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrs5 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 ludzie pomocy ja nowicjusz w tych sprawacz helpp jak podkrecic 125r Kolego,nie ten dzial.Najpierw popatrz potem pisz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Agitacja jest dobra. Po to są wybory by każdy mógł rywalizować i zachwalać swój sprzęt. bo dlaczego nie. Tak to odbywa się w cywilizowanym świecie. Jeden mogilizuje kumpli z klubu inny odwołuje się do solidarności posiadaczy podobnego sprzęta i jest git. jeśli ktoś nie chce, to nie głosuje. Proste. Po co jakieś dziwaczne wydumki "o równych i równiejszych". Plus dla Peppera za inicjatywę. Jestem ZA!!! Edytowane 31 Stycznia 2009 przez Lefthandy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Masz mój głos - nigdy Yamahy mi się nie podobały - zwłaszcza Fazery : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zenua :P Lepiej mieć siostre w burdelu niż brata na Hondzie :D Głos na RFke :) Agitacja jest dobra. Po to są wybory by każdy mógł rywalizować i zachwalać swój sprzęt No ale to tylko zabawa, niedawno jakas małolata agitowala za swoim Kawasaki to była wrzawa, potem chlopacy ze SP glosowali na swojego i to bez zadnej agitacji, to wtedy niektorzy sie chcieli pozabijac... Zimo wypie**alaj... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Hmmm nie wiem co o tym sądzić ,żenada ale "titanium" jest :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Hehe. To jest przekręt wielki. Sprzedany mecz. korupcja. Układy itd. :buttrock: Taki konkurs to kupa a nie konkurs na naj moto miesiąca. :biggrin: Ale chłopaki niech się cieszą że chociaż wirtualnie w sieci Honda jest w czymś dobra. :biggrin: Oddałbym głos ale jedyne porządne moto w tym konkursie to Suzuki "co wygląda jak Ferrari' więc dużego wyboru nie było. :biggrin: Też miałem taka Suzię tylko że 600R i z tejże oto okazji dałem głos na zajebiaszczą RF-kę. :buttrock: :buttrock: Edytowane 31 Stycznia 2009 przez qurim MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Nieładnie tak agitować, fuj :icon_evil: . Obiecaj jeszcze po piwie z kiełbasą za głosy na ciebie :evil: . pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Trzem kamertonom mówimy stanowczo "nie" :icon_twisted: Zawsze mówiłem że yamaha jedyne co naprawdę dobrze robi to ....... fortepiany i organki :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 biggrin.gif Oddałbym głos ale jedyne porządne moto w tym konkursie to Suzuki "co wygląda jak Ferrari' więc dużego wyboru nie było. biggrin.gif Też miałem taka Suzię tylko że 600R i z tejże oto okazji dałem głos na zajebiaszczą RF-kę. buttrock.gif buttrock.gif qurim niestety nie wielu a nawet bardzo niewielu dostrzeglo piekno tego motocykla :) Mozna powiedziec ze jestes w elicie :D P.S Pepper pomysl co by bylo gdyby kazdy uczestnik konkursu zalozyl podobny temat do Twojego... Troche to zaburza zdrowa rywalizacje... Nie mozesz sie pogodzic ze przegrywasz z kobieta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 eh... sie robi powtórka z tamtego pamietnego miesiąca.... ej panowie panowie...(i panie..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 qurim niestety nie wielu a nawet bardzo niewielu dostrzeglo piekno tego motocykla :) Mozna powiedziec ze jestes w elicie :D No bo latałem RF600R i mam wielki sentyment do niej. http://www.foto.severinu.com/index.php?vie...to&photo_id=132 :buttrock: :buttrock: MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Stycznia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dla wyjaśnienia. To była kwestia błędnie zamieszczonego tematu. Nie wiem, dlaczego znalazł się w Piwie, co mogło budzić podejrzenia co do nieuczciwej konkurencji. Powinien znaleźć się tu, a więc w dziale zaawansowanym Motocykle, gdzie właściciele motocykli w konkursie FMM często zapodają tematy o dopingowanie ich w konkursie. Także nie ma w tym nic zdrożnego, nastąpiło jedynie chwilowe paux fas, które autorowi na pewno będzie wybaczone, bo jestem 100% pewien, że nie miał on złych intencji. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Pokazałem, że Hondy górą!!! Zagłosowałem na Yubasqa :D :D :D Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Marka marką, ale zobaczcie sobie trzecie zdjecie Agnes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi