Jump to content

HWDP - czyli Hamburgery dla policji

igrazka
 Share

Recommended Posts

Dzisiaj z okazji przekroczenia prędkości (katamaranem, ale zawsze) dostałam ładny mandacik. Trochę mi podskoczyło ciśnienie, bo była to klasyczna pułapka na fajnym odcinku, gdzie każdy się lubi rozpędzić. Ale nic to! Jestem z siebie dumna. Pełna skruchy i współczucia dla trudnych warunków pracy naszej policji, zrobiłam dobry uczynek a mianowicie kupiłam w McDonaldzie i zawiozłam dzielnym bohaterom z drogówki hamburgery - sztuk 2.

Z początku myśleli, że idę z pistoletem, bo pozamykali szyby i nie chcieli otworzyć okna (wcześniej im trochę nawymyślałam, czego się teraz wstydzę). W końcu jednak st. sierżant Tarnowski ze stołecznej drogówki pokornie przyjął dar. :) SMACZNEGO!

I'm loving it!

Mam poczucie spełnienia dobrego uczynku. Mam nadzieję, że gdy spożyją te hamburgery, to przyjaźniejszym okiem popatrzą na świat :-)

Pozdrawiam wszystkich policjantów - HWDP, czyli Hamburgery W Darze Policji!

wasza oddana :notworthy:

igrażka

A przyzna się ile ma do zapłaty tych typowych opłat komunikacyjnych? :icon_twisted:

A co się ma nie przyznać ograniczenie do 60, jechała 92, 300 zł mandatu 6 pkt i 6 zł za hamburgery. hehe

Przyznaj się, że znasz ludzi z Maca i wiesz, z czego się to jedzenie robi> I zemściłaś się na tych nieświadomych policjantach ;)

A tak serio, to sympatycznie :flesje:

Oczywiście, że wiem, z czego robią maki ;-) Dlatego nie musiałam dodawać niczego "od siebie". :icon_razz:

pomysł dobry :clap: ciekawe jakie mieli miny (i miny do jedzenia też :bigrazz: )

oszczędziłaś przy okazji pewnie kilku następnych kierowców ;)

pzdr

KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych
"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny"

I swieza i ekologiczna :icon_mrgreen: :buttrock: :clap:

Miny policjanbtow - pewnie bezcenne.

Brawo igrazka :clap:

Niestety nie dali się sfotografować, ale pozwolili zrobić fotkę radiowozu. Jakby co to się czają w Powsinie na skrzyżowaniu Łukasza Drewny z ulicą Zapłocie (jadąc z Konstancina do Wilanowa). Stoją tuż za łukiem tak, żeby ich nie było widać. NB przede mną wyjechał z ul. Gąsek jakiś crossowiec, mam nadzieję, że go nie złapali. Może jakiś lokalny, lepiej zorientowany :D

Niezly pomysl Igrazka :)

Pewnie rzadko sie im zdaza spotkac z takim podejsciem...

A tak troche OT - uwazajcie tez na Wolskiej na wysokosci biurowca Citibanku - lubia przyczaic sie w zatoczce autobusowej (jadac w strone centrum)