eddusigaz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Kupiłem zawias od ts 250 zamierzam wsadzić go do wsk 175.I teraz pytanie: czy sprężyny od Jawy ts 350 się zmieszczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 zawias od ts 250 zamierzam wsadzić go do wsk 175.I teraz pytanie: czy sprężyny od Jawy ts 350 się zmieszczą? o lol hahahahahaha...... takie rzeczy tylko w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 ale od której TS ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 A to nie można wsadzić ich i zobaczyć czy będą pasować ;] No bo jak masz kupować to mógłbyś od razu kupić od TS, nieprawdaż... Ale niezły mix chcesz stworzyć, chociaż lepsze widziałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddusigaz Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 a tego nie wiem,za bardzo się na jawach nie znam,ale ts 350 była chyba jedna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannex Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Lagi są stalowe czy z alu? A po co tak kombinować? Jak zawias jest za miękki to polecam regenerację, moto idzie jak po sznurku, nie buja i jest twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddusigaz Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Chodzi o to,że ten zawias kupiłem bez sprężyn i dlatego moje pytanie.Myślałem może,że ktoś zrobił taką hybrydę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi