wyder84 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 jaki najleprzy olej do silnika rotax 123 ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 temat wałkowany na okrągło... Wszystko zależy od twojego portfela, ja jeżdżę na mobil1 full syntetyk lub castrol r2 2t power racing. Podobno midland 2t jest też dobry i dużo tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 NajlepSZy olej? Ja do silnika 2T zawsze wlewam motul transoilexpert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b182 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja leje Mobil 2 T półsyntetyk. Z konsultacji dowiedziałem się że do DT jest zupełnie wystarczający. Co innego Hard enduro gdzie maja po 40 KM z poj 125 tam syntetyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Najlepsze sa bedą i były oleje syntetyczne. Marka pratycznie niewazna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyder84 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ok dzieki wszystkim za podpowiedzi pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyder84 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ok dzieki wszystkim za podpowiedzi pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) Do twojego motoru to ja bym jednak kupil syntetyk bo ta aprilka jest dosc mocna i wg mnie najlepiej byloby kupic olej syntetyczny...Ja z własnego doświadczenia polecam Midland 2T :biggrin:a jesli masz sporo asy to castrola Edytowane 29 Stycznia 2009 przez KUBAS007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyder84 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Do twojego motoru to ja bym jednak kupil syntetyk bo ta aprilka jest dosc mocna i wg mnie najlepiej byloby kupic olej syntetyczny...Ja z własnego doświadczenia polecam Midland 2T :biggrin:a jesli masz sporo asy to castrola ok dzieki za podpowiedz a nie wiesz moze gdzie montuje sie linke obrotomierza przy silniku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 No twojego silnika t ja w zyciu na oczy nie widzialem przyznam sie ale no to chyba gdzies z prawiej strony znacyz od gory nie :icon_razz: NO nie wiem obejrzy doklandie silnik a napewno znajdziesz... Chyba ze ktos inny doklandie sie orientuje i podpowie koledze bo ja nie bardzo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Do twojego motoru to ja bym jednak kupil syntetyk bo ta aprilka jest dosc mocna i wg mnie najlepiej byloby kupic olej syntetyczny...Ja z własnego doświadczenia polecam Midland 2T :biggrin:a jesli masz sporo asy to castrola Może zastanowisz się nad pisownią? Używasz motocykla tak chaotycznie jak komputera? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi