diabloszczak Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 Mam pytanie ile jest warte M-72? Motor jest w częściach 100% komletny.(ma nowy bak(nigdy nie zalewany paliwem)do remontu) Ile jest warty taki motocykl z papierami i bez papierów. Kupiłem taki motocykl i może bym go sprzedał(jeśli chodzi o papier to może załatwię bo gdzieś napewno jest od niej)Proszę o propzycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2004 Swietne pytanie, a dobra odpowiedzia jest ze tyle ile zechca ci ludzie za to zaplacic.Kupowanie moto w worku to kiepski interes, a jakikolwiek rusek bez papierow jest praktycznie w Polsce nie do zarejestrowania.Tak ze najpierw znajdz papiery, a jak je bedziesz mial to moze sie tym ktos zainteresuje. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2004 M-72 może być warte 10 000, a może byc warte mniej niż 1 000. Wszystko zależy od tego co oferujesz. Chetnie obejrzę co masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 19 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2004 jestem zainteresowanyzrób zdjęcia i zapodaj cenę z papierami i bez na priv Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuz Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Kup sobie jakas gazete gdzie sa ogloszeniua Dizmar czy jakos gielde wez ze SM. Papiery sa czasami wiecej warte od motocykla :D widzialem gosci co papiery do emki chcieli sprzedac za ok 1000 zl :opozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitofm Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 HmmmmSkąd macie takie informacje o cenach??? Szkoda... Bo ja osobiście spotkałem się z duuużo wyższymi kosztami dokumentów. Jakkolwiek jest to wynikiem ostatnich czasów, gdzie ceny rusków (oryginalnych zaznaczam i raczej dolniaków) poszły niesamowicie w górę.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Motocykl jest tyle warty, ile kupoiec chce za niego dac. Na moto w worku nie ma reguly. A papiery to od 1500zl w gore stoja, a i tak nie ma pewnosci, ze wszystko z nimi jest ok. Teraz jest mnostwo dziwnych formalnosci z rejestracja i potrzebne sa dane osoby w dowodzie lacznie z NIP-em. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 to ja sprzedam swoja emke z papierami za 4,500 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boronet Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 witam mam takie male pytanko ile moze kosztowac fela ze szprychami do m-72 chromowana ?? bo nie mam pojecia a jak bede poszukiwal to nie chce przplacic. albo jeszcze jedno pytanie ile mnie wyniesie pochromowanie jednej feli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 witaj . jeśli nadal szukasz felg chromowanych wejdż na allegro i szukaj w zakończonych aukcjach. były jakieś dwa tygodnie temu , może wcześniej . o chromowaniu gadaj z marcinem z rotora - namiary znajdziesz na forum w dziale galwanizeria.http://www.rotor.riders.pl/ andrew dorwałem lampę od ruska nie wiem do jakiego typu , mała z jedna kontrolka , bez szybkościomierza , w środku cewka z sygnałem , rok prod - około 70 roku.podejrzewam małą kaśkę , ale chętnie sie dowiem na sto procent.mam zdjęcie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26035658 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boronet Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 No witam wlasnie zakupilem te felgi co chodzily na allegro pochromowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi