Jump to content

uszczelke miedzy zbiornikiem a pompa SuzukiTL

Recommended Posts

Witam.

Moze ktos juz to przerabial...

Nie moge nic wyczaic oprocz sklepow z USA ktore nie wysylaja do europy.

Potrzebuje Part Number: 44590-02820 Description GASKET, FUEL PUMP uszczelke miedzy zbiornikiem a pompa.

Pasuje do Suzuki TL, GSXR 600 i 750.

Z gory dzieki.

na allegro popytaj ludzi co maja motorki na czesci czasami , sprzeda bak a pompa przewaznie zostaje i jest uszczelka albo z jakiegos powypadkowca.....ajak nie to w sklepach z uszczelniaczami i lozyskami kup duzy oring i tez zda egzamin

Nie no, uzywanej nie chce, po prostu boje sie odkrecic zeby nie cieklo jak skrece a musze filtr paliwa zmienic. Cwane japonce tak to wymyslili zeby filtr paliwa za 4 PLN zmienic to trzeba pol motoru rozebrac i za nowa uszczelke do pompy pewnie ze 100 PLN zaplace ;(.

A sklepy z uszczelkami to kosmos, nie ogarniam.

to zajdz do sklepow z czesciami do samochodów, to nie musi byc nowa uszczelka od suzuki moze byc z innego pojazdu aby wymiar byl ten sam..... ja bym zalozyl starał i juz, kilka razy wyjmowalem pompe z moto i jakos nigdy mi nic nie cieklo, ale decyzja nalezy do Ciebie

Zwykle uszczelke pomiedzy pompa a zbiornikiem mozna uzyc wielokrotnie.Jest on zrobiona ze ,specjalnej jak sie domyslam gumy,itd,niema tam nic na klej itd.Przy odrobinie ostroznosci nie powinienes miec z tym problemu.

piotrek chłop poszukuje wszedzie oringu czy uszczelki chce dac silikon a ciekawy jestem czy pytał o cene i dostepnosc w suzuki pewnie groszowe sprawy teraz serwisy mocno zeszły z cen wiec najpierw pytac tam potem allegro

tak napewno jezdzi kradziuchem z papierem na wsk ;)

Kupilem fure w salonie w Anglii, sam nim przyjechalem, zarejestrowany w Polsce, ubezpieczony, badania, karta pojazdu i wszystkie biurokratyczne bzdety mam zrobione.

Uszczelkę pod pompą można używać wielokrotnie a o cenę zapytaj wpierw w salonie Suzuki jeżeli koniecznie chcesz nową. Jakiekolwiek uszczelnianie silikonem może się skończyć pożarem całego motocykla.

Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...