aprilia rx 50 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 witam mam broblem jak w temacie. Mam silnik am6 i nie chce dzialac. Tłok mam nowy,gaznik czyszczony, wydech tez wszystko. Wiecie co moze byc grane z moim moto PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Wygląda na uszkodzenie simeringu od strony sprzęgła. Usuń drugi temat. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprilia rx 50 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Simmering jest wymieniony czyli chyba nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ja niby tez wymienilem na nowy ale przez 20 min zezarlo mi 300 ml oleju ze skrzyni. I caly czas zre. Zobacz czy ubywa tobie duzo oleju. JA mialem wlasnie tak ze po dolaniu oleju to dymilo bardzo mocno. Moze simering od pompy wody poszedl? I do tego ten simering i wtedy bedzie na bialo walil. U mnie ten dym byl taki bardzo siwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek09 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 w poprzednim temacie dymił Ci na niebiesko a w tym na biało, skoro simer wymieniony i załóżmy że poprawnie więc pozostaje sprawdzenie czy nie ubywa płynu z chłodnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprilia rx 50 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie jestem teraz w stanie okreslic ale w zbiorniczku wyruwnawczym jakby troche ubylo. Ale co do tego ma plucie olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek09 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie jestem teraz w stanie okreslic ale w zbiorniczku wyruwnawczym jakby troche ubylo. Ale co do tego ma plucie olejem jesteś pewny że to olej>? jesli tak sprawdź na miarce czy go ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprilia rx 50 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 jest czarny i leje sie z wydechu to chyba olej. Troche ubywa ze skrzyni i jest szary nie wiem czemu ale simmering ymieniony zostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek09 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 no to pozostaje wymiana simeringu jeszcze raz i upewnij się że będzie wymieniony porządnie, już nic nowego raczej nikt tu nie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprilia rx 50 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 to raczej nie to bo simmer zostal dobrze zalozony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek09 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 to raczej nie to bo simmer zostal dobrze zalozony dobrze to wytłumacz mi jak olej ze skrzyni(bo pisałeś ze go ubywa) przedostaje się do wydechu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprilia rx 50 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 wlasnie nie wiem czy to ze skrzyni. Zauwazylem ze go ubylo a motor nie chce chodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 No to tak jak ja mialem :P wymien go jeszcze raz. Albo najlepiej wymien ten metalowy pierscien co jest miedzy walem a simeringiem. Moze on sie joz wyrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Może jest nieszczelność między karterami i ciągnie olej do skrzyni korbowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kombinowałeś coś z wydechem (dyfuzor końcówka) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi