koperta4514 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ja korzystam z Xena XX10 i mogę ją polecić. Pamiętaj tylko o tym że każde zabezpieczenia da się złamać - kwestia czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukHor Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ja korzystam z Xena XX10 i mogę ją polecić. Pamiętaj tylko o tym że każde zabezpieczenia da się złamać - kwestia czasu :)Dzięki :) Wiem, dlatego będzie ich dużo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Dzięki :) Wiem, dlatego będzie ich dużo ;)Też mam xnene i uważam, że to porządna blokada za rozsądne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovronsky Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 A ja mam Oxforda Screamera za połowę ceny Xeny i też wyje i jest bardzo czuła. Jak z wytrzymałością mechaniczną... mam nadzieję, że nie będzie mi dane się przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Wszelkiego rodzaju disklocki to strata pieniędzy. Jak ktoś chce zaj**ać moto, to pozbycie się takiej blokady czy załadowanie sprzęta na jakiegoś vana to żadny wysiłek. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4514 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Dla tego nie można ograniczyć się do samego disclocka - disclock + łańcuch + zaparkowanie motocykla w miejscu gdzie trudno jest podjechać busem i wrzuć go na pake zawsze w jakimś stopniu zmniejszy ryzyko kradzieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi