Skocz do zawartości

Wzrost a jazda róznymi motocyklami

rozek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przy 170 cm nikt za darmo nic nie da bo to jest wzrost juz wcale nie maly :buttrock:

Zreszta wystarczajacy do duzej ilosci motocykli :)

A co do wzrostu - to jak kupla widzialem pod koniec sredniej 19 lat mial 168 wzrostu a po trzech latach bym go nie poznal bo prawie 185 - czyli nie wiadomo jak i z toba bedzie. No chyba ze wszyscy w rodzinie sa dosc niscy i masz genetycznie zakodowane ich cechy.

Mnie rowniez los "nie pokarał" wzrostem. :? ( jedyne 172 cm ).na szczescie nie narzekam-jesli motocykl na ktorym siedze pozwala mi na polozenie stop na ziemii i na lekko zgiete w kolanach to wiem ze taka maszyne opanuje.nie lubie wysokich motocykli-typu enduro-wtedy niepewnie sie czuje.

Pozdrawiam

Szczęściarze !!! hodowani na bananach :) :( Ja mam 164cm, no ale jestem z tego pokolenia co zamiast bananów musiało wp... kartofle :buttrock: :D Już zdążyłem się do tego wzrostu przyzwyczaić ale jeszcze się nie pogodziłem :D :D

Faktycznie enduraki i nowej generacji sporty są raczej poza moim zasięgiem :cry: :D jechać się da, ale po każdej jeździe trzeba się kiedyś zatrzymać i czasami nie ma krawężnika pod nogą a czasami wręcz przeciwnie jest złośliwy dołek.

Więc don't worry Rożek ! mogło być gorzej.

Zbycho

XJR1300

www.jim.siedlce.pl

Wy tak na ten wzrost nie narzekajcie :twisted: co mają powiedzieć biedne kobitki, które sa malutkie i ważą tyle co dobry kurczak :buttrock:

u mnie ze wzrostem problemu nie ma, ale za to z siłą... ja nie wiem co ja zrobie jak mi się motor przechyli, toż ja polece razem z nim :roll:

chyba czas zacząć na siłownię chodzić :)

mam tylko 170cm wzrostu i duzo juz nie urosne

ja bym tego taka pewna nie była... jesteś jeszcze młodziutki, żebyś niedługo nie musiał robić tematu, że jesteś za duży i na żaden motor się nie mieścisz :()

pozdrawiam bardzo cieplutko :D)

Haha! Wy to macie problemy..... 170 wzrostu? toż to większość motocykli można ujeżdżać. Za to ile ja się musiałem oszukać motocykla, bo wszystkie za małe 8)

Przy 2m to nawet ten transalp mógłby być większy :mrgreen:

Czy Wy mówicie poważnie  Przecież macie po 15 lat a w tym wieku to się jeszcze rośnie - no nie
ja bym tego taka pewna nie była... jesteś jeszcze młodziutki, żebyś niedługo nie musiał robić tematu, że jesteś za duży i na żaden motor się nie mieścisz

No niby racja ale zawsze jest taki czas, w którym rosnie sie naprawde szybko. Ja juz taki okres miałem. Ale jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze jeszcze troche urosne (nie tylko ze względu na motocykle)

Szramer jak ty masz 171 cm wzrostu to ja sie nie musze martwic. :buttrock:

Szramer jak ty masz 171 cm wzrostu to ja sie nie musze martwic.  :buttrock:

no bo naprawde nie ma czym ,zreszta pop[atrz sobie na kierowców wyscigowych ,szczególnie japońskich ,wyglądają jak dzieci ,zresztą teraz prodokują takie małe te wyścigowo-sportowe motocykle np R6 czy R1 ... że bynajmniej smiesznie ludzie powyżej 180 cm na nich wyglądają

WERA#111

• 3 miesiące temu...
a poza tym masz 15 lat - za 3 lata byc moze napiszesz posta "jaki kupic motocykl jezeli mam 2m wzrostu?
zgadza sie- człowiek rosnie do około-19-21 roku zycia zaleznie od przekazanych mu informacji genetycznych przez rodziców (a od 15 lat to macie własnie jeszcze około 7-8 cm przed sobą, no i około 5 kg :) :D

cFaniak :D Tak wogle ja ostatnio siedzialem na yamaszce dt :() Tylko nie wiem jakiej dokladnie, bo silnik to to mialo od wsk 3. Dowiedzialem sie ze w boxie gdzie ja mam garaz stoi motor o_O. Kurde to sie zdziwilem. Gadalem z kolesiem o motocyklach z godzine :)))). Posiedzialem sobie na tym jego wehikule i po jakims czasie pojechalem dalej simsonem :D

A dzis jade obejrzec mz ts 250 czy jakos tak, moze sobie kupie a moze nie :D A wzrostem sie dalej martwie bo za malo troche jak dla mnie :DDD

Pzdr

Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1

Gość Anonymous

ja mam 191 cm wzrostu i maja Suzuki GSX 600F jest dla mnie za mała (odrobinę)

trudno przy wzroście ponad 180 - 185 cm dobrać idealny motor...

ja lubie ścigi i na inne sie nie piszę...