Piwkos Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Determinacja i upór, stanowczy sprzeciw zakazowi szefa i mam upragnione prawo jazdy kategorii A, i to za pierwszym razem!. Radość ma nie zna granic, teraz jeno motor trzeba nabyć drogą kupna... Ale jaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Determinacja i upór, stanowczy sprzeciw zakazowi szefa i mam upragnione prawo jazdy kategorii A, i to za pierwszym razem!. Radość ma nie zna granic, teraz jeno motor trzeba nabyć drogą kupna... Ale jaki... Moje szczere gratulacje :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Doskonale wiem co czujesz bo może nie miałam sprzeciwu szefa ale moi rodzice przy każdej okazji suszą mi głowę na temat mojego prawka i zamiłowania do moto ;) Pozostaje życzyć szybkiego zdobycia upragnionego moto i szerokiej drogi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ..dobrze, że u mnie większość kierownictwa sama śmiga, bądź zamierza w niedługiej przyszłości :icon_biggrin: GRATULACJE! :flesje: Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwkos Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Dzięki za słowa wsparcia, szefo co prawda nadal nie może mi wybaczyć, ale poniekąd go rozumiem, bo na motorze rodziców stracił i ma uraz do jednośladów. Było to wieki całe temu, ale szefo to człek uparty i tyle. Ech kupić teraz coś miłego do jazdy... Co polecacie na początek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Dzięki za słowa wsparcia, szefo co prawda nadal nie może mi wybaczyć, ale poniekąd go rozumiem, bo na motorze rodziców stracił i ma uraz do jednośladów. Było to wieki całe temu, ale szefo to człek uparty i tyle. Ech kupić teraz coś miłego do jazdy... Co polecacie na początek? poszukaj w wyszukiwarce. tematów o tym jest caaaała maaaaasa. pzdr! Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 A gdzie to tak w styczniu i w iście zimowych warunkach na śniegu i lodzie można prawko na motocykl zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwkos Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Żuniu, nie w styczniu i nie w warunkach zimowych... Prawko zrobiłem w październiku - deszczowo, a że nie bardzo miałem jak na forum się ładnie pochwalić to dopiero teraz obwieszczam światu radosna nowinę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 A gdzie to tak w styczniu i w iście zimowych warunkach na śniegu i lodzie można prawko na motocykl zrobić ? A można ja co prawda zdawałem egz. na prawko w 1986 roku w grudniu i śniegu było pod kolana na czarnym koniu WSK musiałem kręcić ósemki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tweety13 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 No to gratuluje !!! Za jakim motocyklem sie rozglądasz albo jakie bierzesz pod uwagę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwkos Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 No to gratuluje !!! Za jakim motocyklem sie rozglądasz albo jakie bierzesz pod uwagę ??? Tweety13 jakoś nie bardzo kręcą mnie ścigacze, dużo bardziej wolę motory typu Transalp, Fazer - cos w rodzaju szeroko rozumianej turystyki. Szukam czegoś w miarę bezawaryjnego na codzienny dojazd do pracy, ale też nadającego się do dłuższej trasy. A ty masz juz sprzęta czy też dopiero zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi