S.Adam Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 iWitam. Czy ktoś ma może informacje o kufrach firmy Coocase. W Ścigaczu mają coś takiego i nawet ładnie toto wygląda i cena była niezłą ale czy to nie aby jakieś chińskieg g...o?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Mój szwagier ma tej firmy w swojej VTR, jakość wykonania trochę kiepska i te dziwne diody LED- nie za bardzo to wygląda na mój gust, ale za to cena zadawalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Kurza dupa te kufry są otwierana na pilota .... wot technika :) http://coocase.com/overview.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 podbijam temat bo w sieci nic konkretnego nie znalazlem. ktos mial w rekach, uzywal? ktos tym handluje na podkarpaciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 iWitam. Czy ktoś ma może informacje o kufrach firmy Coocase. W Ścigaczu mają coś takiego i nawet ładnie toto wygląda i cena była niezłą ale czy to nie aby jakieś chińskieg g...o?. Odświeżę temat, też interesuje mnie opinia o tych kufrach, a w szczególności porównanie do Givi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Może jakieś nowe opinie użytkowników kufrów coocase? Szukam właśnie kufra centralnego...Trochę to tańsze od Givi,ale czy dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja bym na kufrach nie oszczędzał, lepiej wydać kilka złotych więcej bądź kupić używane i być pewnym, że nie zgubi się kufra podczas jazdy :biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gienek ST Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie zgadzam sie z teoria ze tansze kufry moga sie odpinac w trakcie jazdy ;) Ja mam usmy rok centralny kufer firmy Motodeteil,nigdy nie jezdze bez niego a w wiekszosci jest przeladowany i do dzisiaj jakos go nie zgubilem.Natomiast znajomek zgubil kufer Givi podczas jazdy,ale to tylko z jego winy jak sie pozniej okazalo ( przy zakladaniu odwalil fuszerke )Ja jeszcze nigdy nie slaszalem ani nie widzialem zeby sprawny dobrze zalozony kufer odpiol sie podczas jazdy :bigrazz: no chyba ze byla pozadna gleba ,ale to juz inna sprawa ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Na ten moment kappa givi i shad wypadają najlepiej w tej dziedzinie i tego też bym siętrzymał bo głupio wracać z kufrem na taśmie klejącej albo co gorsza z majtkami w kieszeni Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Na ten moment kappa givi i shad wypadają najlepiej w tej dziedzinie i tego też bym siętrzymał bo głupio wracać z kufrem na taśmie klejącej albo co gorsza z majtkami w kieszeni i cenowo wyglada to tak: 1. givi najdrozej 2. kappa troche taniej 3. shad jescze taniej a jakosciowo to prawie to samo - shad ma tylko inny sposob mocowania w porownaniu do kappa i givi, ktore to wychodza z jednej firmy. Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi