HunterM Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 To sobie wejdź w "szukajke" i poszukaj tematów o maksymalnym speedzie forumowiczow i sam dojdziesz do tego,ze niewiele tych rekordów było na lotnisku:D:D:D Fajnie naiwny jesteś swoją drogą:) Pozdro :biggrin: Przecież Ci JEŁOPIE nie napisze że na krajówce bo mnie podpie*dolisz :banghead: I coś sie mnie tak uczepił? Jesteś gejem? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abraxas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Słuchaj nie jestem jakimś gówniarzem, który siada na swoją 600-tke, którą kupili mu rodzice i zapier**ala ile wlezie. Zdaje sobie sprawę z tego ,że mogę komuś spierdo**ć życie. Dlatego jeżdże tak ,żeby tego nie zrobić. A ubezpieczenie mam. Przepraszam uprzejmie - jesteś pewien, że Twoje ubezpieczenie pokryje wyrządzone przez Ciebie szkody w momencie, gdy nie miałeś prawa jazdy? W momencie, gdy nie miałeś prawa poruszać się tym pojazdem? Sprawdź. Być może pokryje, ale Ty zwrócisz ubezpieczycielowi. Chciałem tylko zapytać - czy czymś NIEPRAWDOPODOBNYM jest to, że sa ludzie, którzy nie jeździli bez uprawnień i nie dorabiaja ideologii do popełnianych wykroczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Chciałem tylko zapytać - czy czymś NIEPRAWDOPODOBNYM jest to, że sa ludzie, którzy nie jeździli bez uprawnień i nie dorabiaja ideologii do popełnianych wykroczeń? To nawet zrozumiałe, tylko rzeczywistość rzadko jest czarno-biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) To nawet zrozumiałe, tylko rzeczywistość rzadko jest czarno-biała. Nom. Rzeczywistość przeważnie jest rzadka i w kolorze brązowym. :biggrin: :buttrock: Qrcze. Panowie...aż mnie zazdrość zżera ze tak ładnie obrzucacie się mięchem a ja nie mogę bo nie mam już natchnienia na trollowanie... :biggrin: Rzucanie mięchem świata nie zmieni. kto chce jeździć bez prawka to i tak będzie jeździł. A dla tych uwielbiających jazdę bez PJ czy na % - potrąć kogoś z mojej rodziny albo znajomy to Cię dobije cegłą na miejscu . :buttrock: :banghead: Edytowane 19 Stycznia 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nom. Rzeczywistość przeważnie jest rzadka i w kolorze brązowym. :biggrin: :buttrock: hehehe :D Rzucanie mięchem świata nie zmieni. kto chce jeździć bez prawka to i tak będzie jeździł. też to mówiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 A ubezpieczenie mam. nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że jak jedziesz bez PJ to jest prawie równoznaczne z brakiem ubezpieczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abraxas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Rzucanie mięchem świata nie zmieni. kto chce jeździć bez prawka to i tak będzie jeździł. Ja świata nie mam ambicji zmieniać, ale nie będę takiego kogoś głaskał po główce i życzył mu szerokiej drogi. Szczególnie temu po % będę życzył napotkania pierwszego drzewa. I już. A dla tych uwielbiających jazdę bez PJ czy na % - potrąć kogoś z mojej rodziny albo znajomy to Cię dobije cegłą na miejscu . :buttrock: :banghead: Ja go nie dobiję. Ja mu obrzydzę resztę życia. Skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ja go nie dobiję. Ja mu obrzydzę resztę życia. Skutecznie. tak jak mówisz... śmierć to proste rozwiązanie. Ktoś jedzie po % to ja bym mu życie odpowiednio ułożył już dalej, tak jak na to zasłużyłby sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 a skąd tu się nagle % wzięły w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Przecież Ci JEŁOPIE nie napisze że na krajówce bo mnie podpie*dolisz :banghead: I coś sie mnie tak uczepił? Jesteś gejem? :icon_twisted: Marne argumenty do dyskusji :D poza tym twoje posty nie mają ładu i składu,w jednym piszesz to a w drugim tamto... :banghead: Pozdro Spadam z tego tematu bo formuła została wyczerpana,a teraz pozostało Cisnieniowanie się i niesmak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 A swoją drogą to wole kogoś kto jedzie spokojnie bez prawka,niż tego co się chwali na forum w temacie "opisz swoj najwiekszy speed" czy coś takiego..Albo zapierniczających na gumie łamiąc ogranicznia, piwo mu i to nie z biedronki bo mądrze gada :D A dla tych uwielbiających jazdę bez PJ oj qurim :D ci co jeźdzą bez prawka raczej tego nie uwilebiają chyba że jeźdzą jawka 50km/h i vbrak prawka daje im adrenaline której nie jest w stanie dać motocykl :D w jeździe bez prawka niema nic przyjemnego :D i do czegoś ciekawego doszliście oprócz powtarzać to co było 23497242893274 ?? myśle że nie :D ludzie wrzuccie na luz weźcie sanki idzcie pozjeźdzać z górki śnieg sie topi a nie siedzicie przed komputerami i sie wyzywacie :D ale z tego co wiem do pisania bezsensownych i nic nie wnoszących postów jest równouprawnienie więc ja też napisałem :icon_twisted: jak trollować to na całego........obawiam sie że jakbym jadąc 55km/h ogarem w terenie zabudowanym wziąl telefon zadzwonił na 997 i powiedzisał że właśnie łamie ograniczenie prędkości i uważam że należy mi sie mandat to zamiast mandatu bym dostał skierowanie na badania psychiatryczne albo z miejsca żólte papiery :buttrock: pod*****e sie to sie ładnie nazywa obywatelski obowiązek i akurat polacy są pod tym względem wzorowi w mojej okolicy też tylko odpale coś i już pojawia sie policja także to chyba normalne w tym kraju :D ludzi zazdrość zżera albo czysta nieuzasadniona nienawiść za niewiadomo co niestety taką mentalnośc ma większośc naszych rodaków..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 pod*****e sie to sie ładnie nazywa obywatelski obowiązek Spojrz moze na to z innej strony. Spolecznosc po prostu zaczyna dojrzewaci zmieniac powoli swiatopoglad. i akurat polacy są pod tym względem wzorowi w mojej okolicy też tylko odpale coś i już pojawia sie policja także to chyba normalne w tym kraju :D ludzi zazdrość zżera albo czysta nieuzasadniona nienawiść za niewiadomo co niestety taką mentalnośc ma większośc naszych rodaków..... Nie bede wnikal w przyczyny, moze jezdzisz " troche " ostrzej a moze na " nieseryjnym tlumiku :biggrin: moze wiec komus to przeszkadza ? Bedziesz troche starszy, dojdziesz do tego, ze ryk silnika to nie muzyka Mozarta :biggrin: Wiez mi, ze sa jeszcze inne kraje gdzie ma sie na to troche inne zapatrywania :biggrin: i niekoniecznie z zazdrosci. P.S. mnie jakos na wioscie jeszcze nikt nie pod***il, policji tez na mnie nie naslal wiec jak to jest ? Robie cos moze nie tak ? Moze za malo " bogactwa " przed chalupa ? :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi