Skocz do zawartości

ASRT - Africa Journey - Maroko - 11.o6.2oo9

MYCIOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wpadnijcie do mnie - pojedziemy nad Solinę (tam jest taka tama jakby ktos nie wiedział) [

ja sie dostosuje do całej ekipy

taaa a moze pozniej na deser zwiedzanie Dębica City i pamiątkowe zdjęcie pod Wielką Ci... w Rzeszowie? :)

to juz lepiej sie dostosuj do grupy moderatorze bo wszyscy się nastawiają na dzien 13 z opisu kolegi z Zywca, ktory objechal maroko cezeta :))

a jak nie Maroko to mozna jak Luker Zet opisal... Jesli jednak ?Hiszpania ma byc w planie, to proponuje Pireneje, tor oraz Ibize :)))

www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści

taaa a moze pozniej na deser zwiedzanie Dębica City

na zwiedzanie Dębica City to i 2 miesiące to by było mało :biggrin:

to juz lepiej sie dostosuj do grupy moderatorze bo wszyscy się nastawiają na dzien 13 z opisu kolegi z Zywca, ktory objechal maroko cezeta :))

tak jak pisałem do grupy sie wpasuje jak złoto , czy jedziemy na Mazury czy do Maroka :icon_razz: co tego wypadu Cezetą to juz czytałem to jak Naczelny Filozof (kolega forumowy) wrócił i mi szczęka opadła.

pzdr

na zwiedzanie Dębica City to i 2 miesiące to by było mało :biggrin:

tak jak pisałem do grupy sie wpasuje jak złoto , czy jedziemy na Mazury czy do Maroka :icon_razz: co tego wypadu Cezetą to juz czytałem to jak Naczelny Filozof (kolega forumowy) wrócił i mi szczęka opadła.

pzdr

no wiem :) Naczelnego Filozofa to ja poznalem na ktoryms otwarciu w Bielsku.. wpadal zawsze na jakims zabytku, przyodziany w swoj szyszak na glowie :))

co do samego wyjazdu to jesli w okolicy Debicy są jakies wodospady i marokanskie knajpeczki w ktorych mozna zakupic paptykarz (kind of rice with sea food) to ja sie pisze, bez względu na ryzyko i koszty :)

Maly off topic, co to za torba? Moze cos takiego?

pzdr

co stakiego

http://f1.fireblade.pl/displayimage.php?album=8&pos=316

http://f1.fireblade.pl/displayimage.php?album=8&pos=501

:)

Co do wyjazdu to mysle ze maroco mozna spokojnie zaliczyc jak wyjedziemy w sobote z rana (ewentualnie w piatek popoludniu) wiec wtedy zaoszczedzimy 2/2,5 dnia + 14 dni urlopu :) Wtedy nie trzeba kombinowac w urlopami - nie wiem jak wy ale mi bedzie ciezko wziac wiecej niz te 2 tygodnie wolnego...

W tej Afryce 7 dni to mysle ze o jekis 3 za duzo ;) Lepiej pocisnac na Ibize , pireneje i w drodze powrotnej nurburgring - 16/16,5 dnia na to wszystko powinno styknac bez problemow ;) Przez pierwsze 2 dni i powrot mozna pocisnac ostrzej, a te pozostale 13/14 dni rozplanoiwac by nie przemeczac sie za mocno :D ;)

pewnie sie mozna dopisac o ile predkosc przejazdów oraz imprezowania Cie nie przeraza :))

co do kasy, to nie takze co ukrywac :) na takich wyjazdach sie nie oszczedza....

:buttrock: :buttrock:

imprezowanie nie przeraza, predkosc troche... :) najwyzej bede was gonil 10 km z tylu ;p

Zobaczymy, poki co monitoruje watek i zycze powodzenia.

http://rapidshare.com/files/133379080/Moto...008_v.1_low.avi zobacz nasz filmik z wyprawy i sam ocen :)

Z tego co ja pamiętam, to tam sie miesci namiot 9 osobowy (nie złozony), krata piwa, 4 wina, didasy, ponton, zapasowe dwie lacze i jakas dupa na wieczór :biggrin: Do tego standardowo to co kazdy miał ciuszki i takie tam :biggrin:

pzdr