MYCIOR Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Da mnie na wypasie tylko ta Łodź mi nie pasuje i ten przelot prze Niemcownie górą.Ja mam do Nuremberg z domku niecałego klocka lecąc dołem, wiec nie za bardzo mi pasi leciec do Łodzi. Nie wiem jak pozostali ode mnie (Enzo i Wokibart) ale mysle ze lepsza opcja jabyśmy podlecieli gdzieś do Katowic lub do samego Wrocka jak bedzie wporządku.I 13 czerwca stykniemy sie na trasie. Co mysliscie o przelocie dołem? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Teraz nam pozostaje jescze zastanowić się co robimy z Marokiem.... Osobiście jestem za tym, aby podjechać tam na 3 dni... Ja jestem za tylko trzeba to dobrze poukladac czasowo... Chetnie bym odwiedzil jeszcze ten festiwal o ktorym kiedys pisalem. Festiwal w 2009 jest pomiedzy 25-28.06 w Essaouira (www.festival-gnaoua.net). Mozemy pokombinowac tak zeby trafic tam na jedna noc np. 25.06 ale wtedy jest problem zeby wyrobic sie na tor 27.06. Kwestia do uzgodnienia... no i trzeba sprawdzic czy 27.06 mozna w ogole polatac na torze? Da mnie na wypasie tylko ta Łodź mi nie pasuje i ten przelot prze Niemcownie górą.Ja mam do Nuremberg z domku niecałego klocka lecąc dołem, wiec nie za bardzo mi pasi leciec do Łodzi. Nie wiem jak pozostali ode mnie (Enzo i Wokibart) ale mysle ze lepsza opcja jabyśmy podlecieli gdzieś do Katowic lub do samego Wrocka jak bedzie wporządku.I 13 czerwca stykniemy sie na trasie. Co mysliscie o przelocie dołem? pzdr Z Lodzi bysmy mieli prawie caly dzien autostrade. Mycior a mozesz wrzucic ta trase "dolem" na google maps to zobaczymy gdzie mozemy sie przeciac... Bo jezeli mam was zlapac dopiero gdzies w Niemczech to ja poprostu dolece do Katowic 13.06. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Hej Dołem to mam na myśli tak: http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=D%C4...652&ie=UTF8&z=6 mozna by sie pokusic na podlecenie w piątek do Wrocka. Jest jeszcze opcja aby zyskać 2 dni wiecej, ponieważ czwartek 11 czerwca to jest Boże Ciało - więc wolne od pracy i można by sobie piątek wyrwać u pracodawcy, a wtedy mozna lecieć juz w srode (10) wieczorem. To juz wygląda całkiem całkiem, bo mamy 18 dni, mozna bardziej zluzować, a przecież wszyscy tego chcemy na IBIZIE ;-) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) Jest jeszcze opcja aby zyskać 2 dni wiecej, ponieważ czwartek 11 czerwca to jest Boże Ciało..... a przecież wszyscy tego chcemy na IBIZIE ;-) Pzdr dobra panowie to podpisuje sie za opcja przelotu na niemcownie poludniem polski i wyjazd 11.06 :)) w koncu jak Boze Cialo to Boze Cialo :) - a i na Maroko bedzie wiecej czasu jakby co :) Edytowane 6 Stycznia 2009 przez Tazzman Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 mozna by sie pokusic na podlecenie w piątek do Wrocka. Jest jeszcze opcja aby zyskać 2 dni wiecej, ponieważ czwartek 11 czerwca to jest Boże Ciało wroclaw rzeczywiscie lepszy... mozna ruszyc w Boze Cialo rano i spotkac sie we Wroclawiu i dalej do Norymbergi (ok 1000km z Rzeszowa, 900 z Wwy i 800 z Katowic). Zyskujemy 2 dni i najlepiej bedzie dodac jeszcze jakis punkt do naszej wycieczki przed ibiza np dodatkowy dzien w Pirenejach, albo impreze w Saint Tropez :biggrin: Mozna tez pomyslec o jakim motocyklowym akcencie jak fabryka Ducati ostatnio. Z dluzszym pobytem w Maroko to bedzie raczej problem bo z jednej stronyweekend na Ibizie a z drugiej tor na koniec. Chyba ze na Ibize polecimy juz w srode i nie zostajemy na weekend, albo okaze sie ze 27 nie mozna latac na torze.... wtedy to nawet na festiwal damy rade wpasc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) Co mysliscie o przelocie dołem? Mi dolem bardziej pasuje - super droga, praktycznie od krakowa do granicy autostrada wiec moment do pokonania a w niemcach wiadomo tez bajka ;) , z tym wyjazdem 11.06 pasi :D jezeli rzeczywiscie swieto wypada jak mowicie Co do Nurburgringa to sprawdzalem przed chwilka terminy i nic nie odbywa sie 27/28 czzerwca na torze. Jest jedyny problem ze 27 mozna jezdzic tylko przez 2 godziny ( http://www.ghbiker.de/nuerburgring_offen/n...en_jun2009.html ) bo wczesniej wycieczki autokarowe sa organizowane... za to 28.06 od 8-19.30 mozna jezdzic. cena jednego okr 22euro - przy 4 lapach 75 itd wiec chyba bedzie mozna sie sciepnac ;) http://www.ghbiker.de/nuerburgring_preise/...preise2009.html Wnoski sa takie ze mozna byc na torze wieczorkiem w sobote (bo raczej przez te 2 godz ciezko bedzie przejechac) , przespac sie, rano przejechac 1-2 lapy i smigac do domu... wieczorem w niedzile wszyscy by byli w cieplym domowym lozeczku ;) Zyskujemy 2 dni i najlepiej bedzie dodac jeszcze jakis punkt do naszej wycieczki przed ibiza albo jak fajnie bedzie to na ibizie +1 i w maroko +1 ;) Edytowane 7 Stycznia 2009 przez Tytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariot Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 :biggrin: trasa jest boska , dobrze że już jest termin ustalony i ja już pogadałem o moim wolnym i wszystko mi pasuje, a najbardziej to że znowu pośmigamy razem i oczywiście poimprezujemy razem :) w trakim razie wszyscy ładnie widzimy się 11.06.2009 czyli mamy jeszcze 5 miesięcy i 4 dni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mi ten termin centralnie nie pasuje bio akurat dokladnie w tych dniach musze byc w pracy, ale rzucam wszystko i i tak pojade :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 :biggrin: Extra, termin ustalony, ekipa sie określa - teraz tylko czekać Czerwca. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 ja choćby skały s*ały to i tak jade.... trasa w takim razie ustalona.. w pozniejszym terminie trzeba będzie znaleźć coś do poogladania.. w ogole to proponuje aby każdy z nas wziął jeden z krajów pod opiekę i zaplanował cały pobyt w tym kraju, uwzględniając oczywiście śmiganie, imprezowanie, noclegi, podstawowe informacje itp itd... Pozatym rozmawialem ostatnio z Bartkiem i Lukaszem i doszlismy do wniosku ze Panowie i Panie widzim się w Krakowie na jakiś łikend.. Proponuję termin początek marca. Do tego czasu zastanówmy się nad moją propozycją wyboru krajów i ustalmy co robimy.... Ja w związku z tym, że znam kolesia, który na XT600 był w Maroku mogę ogarnąć Maroko, lub Lazurowe (znajomi tam mieszkają) :) pozdr taś taś Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Do tego czasu zastanówmy się nad moją propozycją wyboru krajów i ustalmy co robimy.... hmm , nie zebym szedł na łatwizne, ale ja biore Polskę :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) Pozatym rozmawialem ostatnio z Bartkiem i Lukaszem i doszlismy do wniosku ze Panowie i Panie widzim się w Krakowie na jakiś łikend.. WSTEPNIE PROPONUJE 28.02.2009 ALBO 07.03.2009 W 9 NA SZEWSKIEJ. JAK WAM NIE PASUJE TO RZUCAC TERMINAMI :icon_exclaim: :bigrazz: DLA MNIE MOZE BYC TEZ W TYGODNIU Edytowane 8 Stycznia 2009 przez wokibart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haber Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Świetny pomysl Panowie. Ja z kolega planowalem w tym roku Słowacje Czechy a moze i Słowenie. Jednak termin to ok lipca. Jakby ktos byl chetny na taki termin to by bylo super :))) Chyba ze myslal ktos cos o pólnocy typu Szwecja Finlandia Norwegia? Albo zrobic trase do Estoni? Są chetni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Świetny pomysl Panowie. Ja z kolega planowalem w tym roku Słowacje Czechy a moze i Słowenie. Jednak termin to ok lipca. Jakby ktos byl chetny na taki termin to by bylo super :))) Chyba ze myslal ktos cos o pólnocy typu Szwecja Finlandia Norwegia? Albo zrobic trase do Estoni? Są chetni? Stary cos CI sie chyba posty pomylily, na tym juz wszystko zaplanowane........ :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haber Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Wiem ale narazie nie chcialem oddzielnego tematu zakładać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi