jurjuszi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ale tych przesłon tam już nie ma i mimo to jest bez zmian. Wilu też pisze, że ich nie ma. A jego moto lata a moje tylko jeździ. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ale co? Ale co? :notworthy: błagam :) Dość już mam tej niepewności i tajemniczych półsłówek... pozdr Element numer 18 ma oznaczenie CH (fragment spisu elementów poniżej) 14 463.2.022.2A Anello OR O-Ring Bague d’étanchéité O-Ring Anillo OR 2 15 729908FN1 Dado Nut Ecrou Mutter Tuerca 4 16 590.1.096.1A Tubo Tube Tube Rohr Tubo 1 17 590.1.099.1A Tubo Tube Tube Rohr Tubo 1CH 18 812.1.022.1A Diaframma Diaphragm Diaphragme Diaphragma Diafragma 2 Tak, na pewno tego nie miałem, być może został u mnie wymieniony komputer ale tego to już nie wiem :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Juriuszy- problem był korbowy- znaczy krzywy wał, kupilim dobry w stanach, zdystansowalim i zlozylim grzmota...opisalem w ogolnem temacie Ducati...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 (edytowane) Tak nieco zmieniając temat: Włoski Ducati ST Owners Club organizuje zlot w terminie 29 maja - 2 czerwca. Impreza odbędzie się na północy Włoch (jeszcze nie ustalone) i jest otwarta tylko dla posiadaczy Ducati z serii ST. W programie różne atrakcje łącznie z wycieczką po alpejskich winklach. Dokładne miejsce i koszt znane będą na poczatku lutego. pozdr Edytowane 16 Stycznia 2009 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Przepraszam że zmienię temat dyskusji ale chyba jestem kolejnym zarażonym. Nie mogę sobie wybić z głowy ST2, choć do końca nie wiem jak jest różnica względem ST3 i ST4. To moto jest po prostu śliczne, ma charakter, obawiam się tylko jak to śmiga względem mojego fazera 600. Ale tak naprawdę aby iśc dalej w kierunku Ducati muszę wiedzieć jak jest z częsciami i serwisem. Jaka jest dostępnośc i ceny. I jeszcze jedna prośba, powiedzcie w krótkim konspekcie za co kochacie swoje Ducati. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Z tą miłością jest jak z kobietą/mężczyzną[względem pola widzenia :bigrazz: ]...kocha się za to, że jest...ponad wszystko :notworthy: w moim przypadku jest to wygląd, ciekawe rozwiązania...kratownicowa rama działa na mnie jak afrodyzjak :icon_mrgreen: wyjątkowość a zarazem prostota wykonania....bo kto by pomyślał, że budowa zegarów jest z tworzywa gąbczastego ( SS'y tak mają, w 748 też widziałam, jeszcze pewnie kilka modeli by się znalazło) :icon_eek: ale to jest piękne :biggrin: oczywiście praca silnika, przy której da się odczuć każdy suw pracy na wolnych obrotach, zabawa L-twin i du du du du du...eh czego by więcej chcieć :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Kinia, w zamku to Ty 'gadasz' do ludzi bo ja odpadlem ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 A łosochodzi Prezes?... Co do Ducatków z serii ST ... to różnice są zasadnicze i mocą i konstrukcja silnika itp...wg. mnie najlepszą wersją jest St 4 S- Edek- Edhaust coś powie n/t...Co do różnych spraw to ceny części są podobne z japońszczyzną, jedynie z dostępem jest czasami kłopot, dlatego trzeba nieco wcześniej planować różnego rodzaju zakupy i tyle... Jeśli chodzi o porównania- to trza się przysiąść do motorka i samemu zdecydować czy cóś pasuje czy nie... Ja tam na wielu Ducatkach siedziałem i najlepiej jednak czuję się na Desmoquatraciakach, nowsze co prawda też mi się podobają- jednak musiałbym co nieco przerabiać "po swojemu"... W moim przypadku jeśli chodzi o Ducaty- to 'skrzywienie" mam od wczesnych lat 80-tych, jak się troche czytało w zagranicznych pismach o Pantahach, S-2-kach, Majkhajlłódachreplikach, o sukcesach w TT1 i TT2, potem o sukcesach w serii Superbike- tak na początku se marzyłem o Dukacie..., wiadomo jednak jakie były czasy siermiężnej komuny...potem jak na początku lat 90-tych wyjechałem na "saksy" to miałem okazję nie tylko dotykać mych marzeń wczesnej młodości, ale i czasami serwisować( pracowałem też jako mechanik), chyba jako jeden z pierwszych Polaków miałem okazję podziwiać Monstera 900 - 916 - nie zdążyłem bo przywieźli na salony dopiero w sierpniu 1995 roku- a ja już byłem w kraju, ale zawsze jakoś tak przewijał się w mej mózgownicy Dukat. Potem się uciułało trochę kasy, trochę własnej pracy się włożyło i Klekot 748 jest... Jednak jak już kiedyś pisałem ostateczna decyzja o wyborze motocykla musi być tylko i wyłącznie swa własna, a nie będąca wyborem mody, lansu, czy ze koledzy tez maja jakis exklusiv... Zajdź do jakiego salonu z Ducatem przysiądź zobacz poczytaj wątki w temacie ogólnym, i konkretnie n/t ST 4 S pytaj Edka- Edek prawdę Ci powie... Pozdr. Janek Desmoquatrro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Dzięki za wypowiedzi. Idę do Edka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dzięki za wypowiedzi. Idę do Edka:) mam prośbe. Czy ktos móglby podać mi dokladny nick Edka, tak abym mógł go zlokalizować?? z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harder Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Nick: "edzio" Znany również jako "edhaust", a w niektórych kręgach jako "EdoVince" :icon_biggrin: Pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Nick: "edzio" Znany również jako "edhaust", a w niektórych kręgach jako "EdoVince" :icon_biggrin: Pozdro :crossy: dziekuję. Juz nasmarowałem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dźwięku Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam. To ja jeszcze o tych ST pozwole sobie. Mianowicie, zgadzam sie z wszystkimi superlatywami dotyczacymi Ducati. Piekne motocykle a dzwiek jedyny w swoim rodzaju. Nawet nie schodzilem marzeniami do tej marki bo uwazalem ze jest ona cholernie droga. I teraz, otwieram jakies ogloszenia i widze:jeden ST4 (1999) 13 tys, ST 2 8tys!Monster 900 tez za 10 sie znajdzie. Co jest grane? Czy wszystkie sa bite? Czy ludzie chca sie ich pozbyc bo sa takie awaryjne? Dajcie znac co o tym sadzicie. I prosze napiszcie, ze tak wlasnie jest. Ze nie trzeba miec kupy pieniedzy zeby miec Ducati... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam. To ja jeszcze o tych ST pozwole sobie. Mianowicie, zgadzam sie z wszystkimi superlatywami dotyczacymi Ducati. Piekne motocykle a dzwiek jedyny w swoim rodzaju. Nawet nie schodzilem marzeniami do tej marki bo uwazalem ze jest ona cholernie droga. Sa drogie I teraz, otwieram jakies ogloszenia i widze:jeden ST4 (1999) 13 tys, ST 2 8tys!Monster 900 tez za 10 sie znajdzie. Co jest grane? Czy wszystkie sa bite? Czy ludzie chca sie ich pozbyc bo sa takie awaryjne? Wszystkie sa bite + wszyscy klamia! Dajcie znac co o tym sadzicie. I prosze napiszcie, ze tak wlasnie jest. Ze nie trzeba miec kupy pieniedzy zeby miec Ducati... Trzeba + Autobus kolegow, ktorzy z Toba pojada i przeswietla dukata Luc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dźwięku Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Kolego konkret widze. . . Dzieki PS Ide wynajc autobus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi