Seba Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 http://www.motocykle.pl/news/news.php?id=414 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 patrzyłem właśnie po cenach i do mojego jest za ETX12-BS-------155,00 zł po zniżce z ---267,00 zł ale na bazarze ten sam chcieli mi sprzedać za 142 zł wiec gdzie sens tego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 15 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 :) :) :) :) :D Pomyłka!! Chodziło o ten link: http://www.motocykle.pl/news/news.php?id=413 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 O w morde ale ci ludzie sa po*eb****. Nie udało sie na szczescie. Wiec trzeba uwazać teraz jest pełno swirow i debili ktorzy dla kasy zrobia wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Mam nadzieję że nie przeczytamy za jakiś czas że ci napadnięci są oskarżeni o pobicie, czy coś w tym rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Dobrze, że im sie nie udało. Jak widać motocykliści są bardzo zaradni i zawsze dadzą sobie rade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Jak widać motocykliści są bardzo zaradni i zawsze dadzą sobie rade Motocyklisci gora :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 skur***le powinni im tą pałką kolana połamać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 jak ide z kaską to zawsze mam coś pod reką :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 17 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2004 Motocyklisci gora :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luk0i Opublikowano 17 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2004 Że się fagasom głupim nie udało to bdb :D. :D :) dla motonitów.Ale tak na prawdę już od jakiegoś czasu czekałem na tego typu newsa. Jak sobie wyobrażę, że jadę gdzieś z forsą po moto to mnie trochę telepie :D. Niestety sądzę że tego typu spraw coraz więcej się będzie robić. W końcu jeden skok i 10-20tyś załatwione :( :ehz: :eek2: . Zupełnie mi się to nie podoba. Paranoja się robi. :buttrock: PS: zawitałem z powrotem w te skromne progi :D:DPPS: Pierzak! Raz jeszcze Dzięki Ci za aktualny adres forum :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi