michoa Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 http://img148.imageshack.us/my.php?image=img0723ec8.jpg róznią sie czymś czy tylko nazwą ?? klasa jakościowa niby ta sama ale słyszałem że ten co jest pełna butelka jest full syntetyk a ten co pusta pólsyntetyk.... z góry dzięki za sprawdzone opinie a nie wrózenie z fusów......... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) Zadzwoń do nich i spytaj skoro na butelce nie pisze,bo tu nikt chemikiem nie jest ;] (sam na tym 2 śmigam bo innego nie mają) kumpel śmiga kmx'em na sthilu z pół roku i tez jest ok narazie ;] Edytowane 3 Stycznia 2009 przez Korsaz Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 midland ma już nowe oleje http://www.midland.pl/index.php?page=shop....uemart&Itemid=4 te co pokazałeś różnią się nalepką Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 kumpel śmiga kmx'em na sthilu z pół roku i tez jest ok narazie ;] ziomek babci kuzyna pradziadka śmiga cr 500 z 10 roku p.n.e. na luxie 10 jeździł już 200lat i jeszcze sie nie dotarła kompresja 800bar......... z całym szacunkiem ale ludzi nauczcie sie pisać na temat :D a nie jakby mi wisiało co wlewam to bym sikał do baku w proporcji 1:30 bo najtaniej a pytam dlatego że nie chce zatrzeć moto bo o ile ogar wszystko zniesie tak koza już nie....... ogólnie spoko nie czepiam sie mam nadzieje że nikogo nie uraziłem ;) ten midland jest pólsyntetykiem czy pełnosyntetykiem ?? na stronie nie ma identycznego jak mój na pudełku też nie pisze ........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 te starsze były pełne syntetyki teraz wprowadzili 3 rodzaje full połsyntetyk i do silników pracujących w dużej wilgotności (łodzie) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jak wyżej - zadzwoń do firmy i zapytaj co znaczy "2 cycle" na etykiecie. Może to jakieś magiczne oznaczenie. :biggrin: I nie pękaj o olej, jak nie jest polskiej produkcji to jest dobry i nic się nie stanie. :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 I nie pękaj o olej, jak nie jest polskiej produkcji to jest dobry i nic się nie stanie. :banghead: Polskie wcale nie są złe. Orlen 2T półsyntetyk daje rade, i drogi nie jest. Na tłoku nie zbiera się nagar, a dymienie w stosunku do mixolu obniżyło się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 W stosunku do mixolu moze i tak, nagaru mniej, moze i tak, ale ja juz mam dosc napraw maszyn po oszczednych wlascicielach latajacych maszynami wartymi po 3 tysiace na tym syfie. oczywiscie mowa o orlenie. midland- zawsze walilem i poklony dla tej marki bic pewnie bede. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 według tego co jest napisane na etykiecie spełniają dokłądnie takie same normy jakości olejów silnikowych zatem pewnie nie ma miedzy nimi różnicy poza tym że jeden się HD nazywa a drugi nie ;) ale już o tym rozmawialiśmy :D te nowe synqron itp. Midlanda ciekawe jakie będa ich ceny bo szczerze mówiąc to 10zł za 0.6l zawsze mi się podobało :) no ale znając tą markę nie powinno byc tak źle. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi