cezsek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) No. Marcinku zaraszam Cię na degustację... ...czasem... Edytowane 26 Grudnia 2008 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zajc, daj sobie spokój bo głową muru nie przebijesz :) GN 125 też jest fajne :P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 GN 125 też jest fajne :P Już nie mogę się doczekać kiedy wyprowadzę Go przed garaż i zacznę czyścić te wszystkie chromy a potem... Odpalę i usłyszę ten grzmot silnika V1!!! Już teraz wertuję ogłoszenia w poszukiwaniu pustego wydechu. Chciałbym wstąpić do jakiegoś fajnego klubu motocyklowego ale nie wiem czy ktokolweik nadazy za moim GNkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 :D :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 . Chciałbym wstąpić do jakiegoś fajnego klubu motocyklowego ale nie wiem czy ktokolweik nadazy za moim GNkiem :D Pozostaje Ci tylko założenie Brothers of Gieniu MC :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Panowie, normalnie jak to czytam to nasuwa mi się jedna myśl - wypisz wymaluj przedszkolaki. :D Normalnie jakbym widział mojego sześcioletniego syna i jego "kumpli" jak siedzą i się sprzeczają, którego resorak lepszy. Robią zacietrzewioną minę i zaraz się pobiją a na koniec popłaczą. Bez kitu, ale nie odbiegacie wcale... ;) K*rwa, tragedia Panowie - TRAGEDIA! Widać dla wielu moto to tylko jeszcze jedna rzecz do pokazania się jaki to ja jestem super hiper kolo, bo mam zajebisty sprzęt. Mój ma więcej chromu, a mój ma więcej śmocy, a mój jest zwinny i jadowity jak żmija, a twój to ociosany siekierą klocek... !!!!!!!!!!!!!??? K*rwa, czy to ważne kto na czym jeździ - czy to plastik fantastik, czy armatura wielkości małego parowozu - WHO CARES? Liczy sie przyjmność z jazdy, z nawijania kolejnych km-ów na koła - that's all. Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Już nie mogę się doczekać kiedy wyprowadzę Go przed garaż i zacznę czyścić te wszystkie chromy a potem... Odpalę i usłyszę ten grzmot silnika V2!!! Najpierw się odpala silnik, po tym się jeździ a na końcu się czyści, jeśli jest taka potrzeba. :biggrin: that's all. That`s it. :biggrin: :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Panowie, normalnie jak to czytam to nasuwa mi się jedna myśl - wypisz wymaluj przedszkolaki. :D Normalnie jakbym widział mojego sześcioletniego syna i jego "kumpli" jak siedzą i się sprzeczają, którego resorak lepszy. Robią zacietrzewioną minę i zaraz się pobiją a na koniec popłaczą. Bez kitu, ale nie odbiegacie wcale... ;) K*rwa, tragedia Panowie - TRAGEDIA! Widać dla wielu moto to tylko jeszcze jedna rzecz do pokazania się jaki to ja jestem super hiper kolo, bo mam zajebisty sprzęt. Mój ma więcej chromu, a mój ma więcej śmocy, a mój jest zwinny i jadowity jak żmija, a twój to ociosany siekierą klocek... !!!!!!!!!!!!!??? K*rwa, czy to ważne kto na czym jeździ - czy to plastik fantastik, czy armatura wielkości małego parowozu - WHO CARES? Liczy sie przyjmność z jazdy, z nawijania kolejnych km-ów na koła - that's all. Goramo jednoznacznie podsumował co poniektóre przekomarzania o wyższości plastików nad nie -plastikami i się podpisuję pod nim obiema rękoma. :banghead: Głupią motorynką też można fajnie pośmigać a tu jak zwykle część znalazła pole do wymądrzania się :icon_evil: Trochę obiektywizmu panowie i dystansu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magman Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Leon,naprawdę byś wolał Road Kinga?Pomijając absolutnie słuszną wypowiedź na temat idei motocyklizmu napisanej przez Goramo,to zapytam:jechałeś tym?Ja miałem okazję przez cały dzień,i chociaż nie mam porównania na M109R,to po kontrolnej przejażdżce na VTX w celu zweryfikowania słuszności moich planów zakupu tegoż motocykla,różnice w obsłudze i prowadzenia tych motocykli są spore.Tak jak się spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Będę do Ciebie machał jak będę Cię wyprzedzał. Pamiętaj o kamizelce. :biggrin: Nie dasz rady, kolego :icon_mrgreen: Suzi pokaze Ci tylne swiatla i se mozesz pomachac :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Same oszołomy. :wink: Jeszcze nie .......... musimy sie do jakiegos klubu motocyklowego zapisac, wtedy tak :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi