Lichy111WSK Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam, założyłem do mojej WSK-i zegary od MZ. Wygląda do zajefajnie. Tylko jak podłądzyć obrotomierz. Pewnie trzeba jakoś do koła zamachowego podłączyć. Tylko jak?????? Mam nadzieje że pomożecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nie da się podłączyć bez skomplikowanych i nieopłacalnych modyfikacji. Lepiej kup MZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lichy111WSK Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jak se uskładam troche kasy to se kupie MZ 251, albo Jawe. Narazie ujeżdżam WSK-e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 elektroniczny musisz dopasować do silników 2T czujkę o kabel WN owijasz i działa Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) Masz jeden z fajniejszych i najbardziej kultowy motocykl na tym forum :biggrin: :biggrin: :biggrin: Szacun! :notworthy: Tylko elektroniczny zliczający impulsy z kabla od cewki. Edytowane 22 Grudnia 2008 przez pit Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lichy111WSK Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Masz jeden z fajniejszych i najbardziej kultowy motocykl na tym forum :biggrin: :biggrin: :biggrin: Szacun! :notworthy: Tylko elektroniczny zliczający impulsy z kabla od cewki. Dzięki, dzięki. Założe ten elektroniczny i będzie w pyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) jeśli musisz na to wydać kase to najpierw sprawdź czy to będzie działało bo kiedyś kolega taki sobie założył do dr'ki to mówił że silnik nie kręcił się powyżej 4k obrotów, ale że w WSK nie ma modułu zapłonowego to raczej nie powinno być kłopotów. a co do samego motocykla to polecam filmik: http://wp.tv/i,Szalona-przejazdzka-motorem...33141,klip.html naprawdę odjazd pozdrawiam Edytowane 23 Grudnia 2008 przez motobandyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 a co do samego motocykla to polecam filmik: http://wp.tv/i,Szalona-przejazdzka-motorem...33141,klip.html naprawdę odjazd pozdrawiam Jeźdźcy na swych WSKach są nieźli, ale operator to prawdziwy zawodowiec. Świetnie zmontowany i zrealizowany materiał. :lalag: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) Witam, założyłem do mojej WSK-i zegary od MZ. Wygląda do zajefajnie. Tylko jak podłądzyć obrotomierz. Pewnie trzeba jakoś do koła zamachowego podłączyć. Tylko jak?????? Mam nadzieje że pomożecie. najprostsza metoda to wpakowanie elektronicznego obrotomierza z malucha. poszukaj używki na okolicznych szrotach. a filmik faktycznie świetny Edytowane 24 Grudnia 2008 przez saska251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondziak Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Hmm.Wpakuj do tej WSK-i ekektroniczny i bedzie gitara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi