JohnR80 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Nie bawią mnie nowinki motoryzacyjne więc wybieram moto. które mogę sam naprawić nawet w warunkach polowych. Jeździłem R12 , R35 ostatni sezon R80RT. Ma trochę zalet , więcej wad ale i tak nie pozbędę się go. Podejrzewam że będą na nim jeździły kiedyś moje wnuki (synowie już jeżdżą). Interesuje mnie czy ktoś jeszcze jeździ klasykami 2V ? Zawsze miło takiego spotkać w trasie . Pozdrawiam wszystkich Motocyklistów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Znajomy ma R90S :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Znajomy ma R90S :) jak na blachach fz to może jeszcze ma na imię Przemo, co? :icon_mrgreen: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jeszua - nie moze byc inaczej :icon_mrgreen: Ale fakt - faktem pieknie to wyglada i chodzi :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja od 4 lat ujeżdżam R80RT z 1994 roku i po wielu perypetiach z jej mechaniką, też sądzę, że pozostanę jej wierny na dłużej. Modele BMW dla wielbicieli weteranów, do których się zaliczam, to idealne sprzęty, dosyć łatwe w naprawie, stosunkowo niezawodne i pozwalające przyjemnie podróżować z turystycznymi prędkościami. A że trąca techniczną myszką, to w moim przypadku atut nie wada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnR80 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jak widzę nie jestem odosobniony w moich przekonaniach. Cieszę się. Pozdrawiam !! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) cztery zamiast dwoch :clap: Edytowane 23 Grudnia 2008 przez ural_zgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sgt Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 W grudniu dołączyłem do grona posiadaczy "betoniarki" - przywiozłem sobie z Reichu R80 z 1986 roku... myślę, że macie rację - ten motocykl to po prostu logiczne następstwo po weteranach, szczególnie tych z silnikami boxer. W moim przypadku był to Dniepr. Oczywiście zakup BMW nie oznacza pożegnania z Dnieprem - ten czeka na wsi i służy do wakacyjnych wypadów po okolicy. Jeśli chcecie zobaczyć moje motorki - zapraszam na www.ssgt.republika.pl - stronkę o moim Dnieprze, a teraz i dziewczynce z Bawarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Mam BMW R100R. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Co to znaczy na betoniarkach??? :eek: Ja mam R 45 nie jest to R 90 ,ale myslę że bardzo fajny sprzęt. Podzielam zdanie HD 1940. Weterana się ciągle robi i robi. Tym się spokojnie jeździ. Mój np. 16 lat garażował teraz ma drugą młodość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi