slawek90 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Siemanko. Jestem świeżym posiadaczem w/w Hondy. Nie będę się rozpisywał, niżej podaję linka do zdjęć i krótkiego opisu. Jeśli chcecie coś wiedzieć, proszę śmiało pytać. Krytyka i spostrzeżenia mile widziane. Pozdrawiam. LINK -> http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Honda/CB,400/52028 Komentarze na PJ również mile widziane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 No maszynka pierwsza klasa :clap: Na początek to chyba ideał :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek90 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgadza się. Motocykl lekki, zwinny i mocny. Nie czuć że ma jakieś obciążenie. To samo mi powiedział wujek co ma Hondę ale VF 750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 rozsądny wybór , a sprzęt ma opinie niezniszczalnego :) wiec troche pewnie nacieszy... pzdr i gratuluje Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek90 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zna ktoś z Was może wady albo słabe punkty tego motocykla ? Jak na razie ja nic nie dostrzegłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Generalnie same plusy ... chłodzenie powietrzem , luzy zaworowe regulowane śrubkowo itp. co do wad to uwaga na COMSTARy (hondowskie nitowane felgi , nity potrafią puszczać) mnie denerwowało spalanie koło 6l :icon_rolleyes: czasem w silniku słychac łancuszek wałków balansowych , napina się go ręcznie . Moja dzielnie znosiła względnie daleką jak na tą pojemność turystyke i dobrze będę ją wspominał :buttrock: warto zainwestować w stalówki na przód i chyba tyle tego :crossy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H82 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Gratuluję! Mimo, iż moje doświadczenie też póki co marne ale wszyscy mi wokół trąbili że te hondzie są świetne jako pierwsze moto, nie do zdarcia, wierne itp. Jedynym minusem bedzie to że kiedyś zadecydujesz się z nią rozstać, buuu, ale póki co o tym nie myślmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek90 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Heh... o rozstaniach nie rozmawiajmy, są to trudne chwile :icon_mrgreen: Dzięki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Bo Honda to Honda :D A moją opinie znasz ;) Pzdr Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Po prostu poprzedni wlasciciel o nia troche dbal. Pilnuj wymian oleju, gdy cos sie zuzyje to wymieniaj. Gora silnika wykancza sie kolo 100 tys km, oczywiscie lancuch rozrzadu i napinacz, lancuch walkow balansowych duzo wczesniej. Zawieszenia i hamulce wymagaja troche obslugi, hamulce juz zrobiles a co z przodem - olej wymieniony ? Odkrec amory od wahacza i sprawdz luzy na lozyskach, ja bym rowniez rozebral wahacz i przesmarowal lozyska jesli sa OK. To ostatnia wersja 350 Superdream. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ładny motocykl, ile za niego dales jesli m ozna wiedziec? PS. Jesli nie chcesz mowic wszystkim na forum to chociaz pw podeslij ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek90 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Przepraszam że tak długo nie odpisywałem ale nie miałem czasu. Przednie lagi są ok, oleju nie wymieniałem (chyba że miałeś na myśli płyn hamulcowy to oczywiście wymieniłem). Dziś właśnie kupiłem nowy olej do silnika i filtr oleju, wcześniej nowe świece. Dałem za nią 400 euro + 800 zł rejestracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi