Icea_PL Opublikowano 10 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 Poniewaz kupuje nowe manetki, potrzebuje pomocy.Jakie beda najwygodniejsze do endurka ... gumowe, plastikowe, gabkowe ... itp itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 Chciałem zadać podobne pytanie :) I jakie firmy polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 Ja słyszałem, że gąbkowe to tandeta a najlepsze są chyba silikonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bayri Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 Osobiscie odradzam gabkowych,za to polecam manetki Progripa lub kazde inne z agresywnym bieznikiem -jezeli mozna tak to nazwac ;-). Wazne jest rowniez to aby guma z ktorych sa zrobione miala dobra przyczepnosc. Najlepiej wziac do sklepu swoje rekawice i zobaczyc doswiadczalnie. PozdrawiamBayri - nowy na forum z grodu Kraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 Mi najbarziej pasują miękkie gumowe np progipa. NIe kupujcie gąbkowych bo one wogle przyczepności nie mają i w terenie trudno bedzie moto utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Lutego 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2004 Gumowe, a raczej ze specjalnych mieszanek gumowo-silikonowych. Oosbiście polecam gripy Renthala, jeżdżę na takich od czasu gdy przerzuciłem się z ProGripa (też były nienajgorsze). Renthal robi kilka typów twardość, w zależności od upodobań (osobiście jeździłem na medium i soft). Poza tym polecam Domino, ale je trudniej u nas znaleźć (KTM wyposażał fabrycznie w Domino motocykle, od tego roku pałeczkę przejął renthal). Koszt firmowych gripów - ok. 70 zł za parę. Oczywiście po założeniu ściągnąć każdy grip cienkim drucikiem w dwóch miejscach, aby się nie ruszały. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 12 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2004 Poza tym polecam Domino, ale je trudniej u nas znaleźć (KTM wyposażał fabrycznie w Domino motocykle, od tego roku pałeczkę przejął renthal). też w standardzie miałem Domino 8) fakt, bardzo fajne manetki, ale nigdy nie widziałem ich w sklepie :roll: w poprzednim sezonie jeździłem w skórzanych rekawicach więc nie wiele mogę powiedzieć o ich przyczepności, lae wydają się dość hardcorowe 8) trochę mi ise zużyły i jestem cieawy czy wie ktoś gdzie można takie kupić?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi