rafał 84 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Może jakieś pomysły na formę strony? :biggrin: Jasne że tak: ja poproszę motocykle i cycki :icon_mrgreen: Na lubelskim rajdzie motocykli zabytkowych była jedna wsk, troche przerobiona łykała wszystkich na torze jak chciała :icon_twisted: a to jej foty: http://picasaweb.google.pl/rwrbel4/Pojazdy...501032981916066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Widziałem tą WSK w Automobiliście z listopada właśnie o tym rajdzie było. Ale czy ta WSK powinna startować w rajdzie zabytków skoro jest tak przerobiona? Chyba z braku laku dopuszczali wszystko co miało 2 koła i silnik. Widziałem też że Junak Scrambler był z Węgier chyba. A start rajdu był a`la Le Mans - z dobiegu. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Co do dopuszczenia do rajdu to chyba trzba sie konsultować z organizatorami bo ja kryterii niestety nieznam. Jak dla mnie to i tak chłopaki nieźle sie spisali z frekwencją z tego względu ze pogoda delikatnie mówiąc niedopisała. Miejsca na podium napewno nie były priorytetem, liczyła sie dobra zabawa i przywrócenie do łask rajdu lubelskiego, który miał małą przerwę. Nie ma co trzeba sie napić za to :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 :biggrin: byłem widziałem, tylko szkoda że pogoda była średnia, cholernie zimno było. Gdyby podobną imprę powtórzyli np w weekend majowy hmmm to by znowu narodu się zjechało i wprowadziliby wejściówki :banghead: tak by było pewnie. Ps i ja mam piękna 3-kę w cudownym odcieniu dojrzałych wiśni. Muszę tyko trochę ją odrestaurować. Jeździł na niej mój dziadek z babcią do Kazimierza nad Wisłą - to była przygoda. Jak silnika nie rozkręcił na części przynajmniej raz dziennie to chory chodził taki moto niezawodny był :icon_mrgreen: . Nigdy jej nie sprzedam bo to pamiątka rodzinna, taka chomiczówka :bigrazz: Ps 2 Zapach spalin i charakterystyczny dźwięk raaandandan dan dan dan .... - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 O kurcze przypomniałem sobie :banghead: mój sąsiad miał wskę, co ja bym dał aby ją teraz odkupić. Tak zadbanego motocykla w życiu nie widziałem, przed zimą czyszczenie opon szczoteczką, nawet nie była dotarta od nowości. Niestety poszła gdzieś juz do ludzi :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 dzieki za pomoc, dostałem piątke z wypracowaia, sorke zauroczyły 6,2 koni ze 125ccm i 14 koników ze 175ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Gratulujemy :clap: i polecamy sie na przyszlosc... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 No to teraz musisz juz kupic wieske i pobzykac po polach i łykac bakcyla :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 takk i jak mozesz daj do wgladu wypracowanie ;p z checia bym przeczytal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 No to teraz musisz juz kupic wieske i pobzykac po polach i łykac bakcyla :biggrin: JA już mam WSKe 175 Wiatr, tylko nie oryginał bo rama jest od Minska 125. Oto i ona http://www.moto-grono.pl/piotreksuzuki/albums/75/259 takk i jak mozesz daj do wgladu wypracowanie ;p z checia bym przeczytal. Historia byla wzięta głównie z wikipedii i troche z tej strony: http://wskmotor.fm.interia.pl/ i jezcze z tej: http://www.wsk_motor.republika.pl/index.html a o roli w kulturze to natchnął mnie post K54 i napisałem to własnymi słowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie chcę Cię martwić ale to nie jest WSK z ramą Mińska ale Mińsk z silnikiem WSK. :biggrin: A to zmienia postać rzeczy. :biggrin: A co do wypracowania - nie dawaj źródeł tylko pokaż tekst spod Twojego pióra. :biggrin: Nie wstydź się. :biggrin: pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) Nie chcę Cię martwić ale to nie jest WSK z ramą Mińska ale Mińsk z silnikiem WSK. :biggrin: A to zmienia postać rzeczy. :biggrin: Ale liczy sie serce i jak jeździ a jeździ jak WSK, reszta to tylko oprawa. A wypracowanie no to zasada kopiuj wklej, i troche postu K54 Edytowane 19 Grudnia 2008 przez piotreksuzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Eeee, ja myslałem ze stworzyłes cos naprawde wielkiego, troche sie wgłebiłes.....szkoda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi