seweryn2 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Mam do was pytanie jaka powinna być przerwa na świecy chodzi mi o wymiar?? I jakie świece najlepiej wkręcić Jawie TS 350 na jakich najlepiej będzie pracować. I czy lepiej wkręcic z długim gwintem czy z krótkim Pozdrawiam Edytowane 9 Grudnia 2008 przez seweryn2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 NGK B8HS lub B7HS przerwa 0.6mm Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Spośród milionów świec jakie zjadła moja Zjawa 350 tylko Championy były w stanie wytrzymać trud walki z Mixolem. :biggrin: Oznaczenia nie pamiętam niestety. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Spośród milionów świec jakie zjadła moja Zjawa 350 tylko Championy były w stanie wytrzymać trud walki z Mixolem. :biggrin: Oznaczenia nie pamiętam niestety. Jeśli Championy to L82C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jeśli Championy to L82C Powiedz skąd masz takie fajne foto w avatarze? Z sieci czy może rodzinna fotografia? Jak masz takie stare foto to może chcesz się podzielić skanem? Widzę tam SHL M11. Moja ulubiona. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Powiedz skąd masz takie fajne foto w avatarze? Z sieci czy może rodzinna fotografia? Jak masz takie stare foto to może chcesz się podzielić skanem? Widzę tam SHL M11. Moja ulubiona. :biggrin: Fotka można powiedzieć że "rodzinna" bo na niej moja SHL-ka i dwóch kolegów z motocyklowych wojaży po Polsce.SHL M11 to był mój pierwszy "prawdziwy" motocykl po motorowerach.Sprzedałem ją kilka lat temu za grosze czego do dzisiaj bardzo żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Tu można wszystko znaleźć: http://www.iskra-kielce.pl/index.php?go=3&...Menu2=1&menu2=0 Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi