cziken929 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 oring musi być pod śrubą ale jego brak nie będzie miał az takiego wplywu na prace silnika poniewaz ilosc powietrza zaciągnietego przez gwint bedzie znikoma. Jeśli ta dzira jest tak olbrzymia to niestety poprzednik zapodał komin bez modyfikacji gaźnika. Napisz mi jakie masz rozmary dysz a ja sprawdze w autodacie czy są nominalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Chętnie, ale możesz mi powiedzieć jak zmierzyć rozmiar tych dysz? I takie trochę kłopotliwe pytanie, których dysz? :( :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Chyba paliwowych. Zwykle sa 2 - wolnych obrotow i glowna. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wiec zalozyłem u mnie wydech. Fabryczna rura z kolektora to 44 mm moja z tłumika to 48. Po załozeniu przeregulowałem gaźnik, ale w bardzo minimalnym stopniu, tak zeby straciło sie strzelanie przy schodzeniu z obrotów. I wszytsko gra - dobrze sie wkreca, nie ma dziury w obrotach i trzyma rowne wolne obroty. Nakrece troche km i zobacze jak swieca bedzie wygladac, ale po tym jak zachowuje sie islnik, wydaje mi sie ze bedzie ok. Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Pojedz na hamownie z tlumikiem fabrycznym i nowym. Jak u mnie mowia "eye opener" Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Wiem o co Ci chodzi z eye opener'em ;) Ale nie bedzie takiej potrzeby. Badanie kosztuje, a ten sprzet nie startuje w zadnych zawodach w walce o ułamki sekund, jedynie weekendowe przeprawówki i tor do zabawy ;] Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi