serwient Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 http://miasta.gazeta.pl/plock/10,88282,530..._na_ogonie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 http://miasta.gazeta.pl/plock/10,88282,530..._na_ogonie.html Ale o sso chidziiii? Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Z nagrania video wynika że pościg był prowadzony niezgodnie z przepisami o ruchu drogowym. Nieoznakowany samochód policji ewidentnie łamie przepisy wyprzedzając na podwójnej ciągłej. A uważne przyglądanie się motocyklistom w Płocku z powodu wcześniejszego wypadku wygląda na stosowanie odpowiedzialności zbiorowej. Czyżby stosowano tą metodę wszędzie bo ostatnio posłowie PIS po pijaku narozrabiali i jakoś nie słyszałem aby teraz dmuchali baloniki w pracy ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Dużo to on nie rozrabiał... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Niebieski Saab 9-3. Nagonka ma motocyklistów po pamiętnym śmiertelnym wypadku naćpanego kolesia się nie kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 A ten motocyklista to jakis taki wolnospierdalający :rolleyes: Żadnego wyprzedzania na przejściu itepe ;/ Moze taka podpucha? Wsadili kumpla na moto i nakręcili film propagandowy :icon_mrgreen: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Panowie to jest materiał z 2008-06-13 więc już nieco nieświeży. sceneria ciepła jeszcze nawet a psy niech nie narzekają bo się zatrzymał sam jak tylko ich usłyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 A ten motocyklista to jakis taki wolnospierdalający :rolleyes: Żadnego wyprzedzania na przejściu itepe ;/ Moze taka podpucha? Wsadili kumpla na moto i nakręcili film propagandowy :icon_mrgreen: :biggrin: Taka podróba amatorska jakby "uwaga pirat" :icon_biggrin: Zbyt szybko też nie jechał... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Nom. To jakiś amator był chyba bo ostatnio w gazecie czytałem że My motocykliści latamy już ponad 3 paczki w mieście, a te 186km/h to chyba motorowerem by było. Koleś tak wolno jechał że nawet nie zakwalifikował się do lokalnej TV. :biggrin: :buttrock: Zresztą temacik już był chyba bo pamiętam krytykę stylu jazdy policjantów - wyprzedzanie na podwójne i w dodatku na zakręcie. Kto powoduje więcej zagrożenia? :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Nom. To jakiś amator był chyba bo ostatnio w gazecie czytałem że My motocykliści latamy już ponad 3 paczki w mieście, a te 186km/h to chyba motorowerem by było. Koleś tak wolno jechał że nawet nie zakwalifikował się do lokalnej TV. :biggrin: :buttrock: Zresztą temacik już był chyba bo pamiętam krytykę stylu jazdy policjantów - wyprzedzanie na podwójne i w dodatku na zakręcie. Kto powoduje więcej zagrożenia? :banghead: 300 to po bułki na mieście przynajmniej 500 :P a film rzeczywiście był bo to już staroć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 tak mi sie cos wydaje ze ten temat juz byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 No nie dziwne ,ze material stary... Troche za zielono i slonecznie jak na ta pore roku... Wolnospierdalajacy ??? :wink: Wjedzcie na dobrzykowska z ta sama predkoscia, a sie przekonacie :notworthy: Ja sam sie zdziwilem ze sie koles nie wylozyl na tych garbach i dziurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 A gdzie jest napisane że gość spierd***? Jechał sobie trochę szybciej ot wszystko. Panowie policjanci faktycznie za długo bawili się w filmowców czając się na gościa. Skoro prędkość jest takim zagrożeniem to trzeba zatrzymywać ludzi od razu a nie czekać co jeszcze wywiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 A gdzie jest napisane że gość spierd***? Jechał sobie trochę szybciej ot wszystko. Panowie policjanci faktycznie za długo bawili się w filmowców czając się na gościa. Skoro prędkość jest takim zagrożeniem to trzeba zatrzymywać ludzi od razu a nie czekać co jeszcze wywiną. właśnie jakby uciekał przed psami to by chyba się tak łatwo i miło nie zatrzymał przy poboczu a i pies bardziej szczekającym by był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeme Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Z nagrania video wynika że pościg był prowadzony niezgodnie z przepisami o ruchu drogowym. Nieoznakowany samochód policji ewidentnie łamie przepisy wyprzedzając na podwójnej ciągłej. A uważne przyglądanie się motocyklistom w Płocku z powodu wcześniejszego wypadku wygląda na stosowanie odpowiedzialności zbiorowej. Czyżby stosowano tą metodę wszędzie bo ostatnio posłowie PIS po pijaku narozrabiali i jakoś nie słyszałem aby teraz dmuchali baloniki w pracy ? Załamałem się... Panie Piotrze polecam lekturę ustaw regulujących prace policji i ich uprawnienia, zanim pan oraz inni znawcy tematu zaczniecie wieszać "psy" na tych ludzi którzy podczas pościgu pojazdem uprzywilejowanym wyprzedzili na podwójnej ciągłej. Może ambulans z pacjentem na pokładzie też ma się na czerwonym zatrzymywać w drodze do szpitala? Ręce opadają... Dodam że pojazd uprzywilejowany wcale nie musi być pomalowany na niebiesko, a wystarczy że używa sygnałów dźwiękowych i świetlnych, tak dla jasności. A to że w tym momencie filmu akurat głosu nie słychać (odgłosu pracy silnika też nie słyszałem) to nie znaczy że ich nie używają. Pozdrawiam Edytowane 5 Grudnia 2008 przez przeme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi