Kacer Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 przymierzam sie do wymiany oleju w Suzuki i chcialbym to zrobic wraz z filtrem, wymieniajac na k&n, wydaje mi sie ze to dobra firma mam z niej filtr powietrza, ale spotkalem sie ze stwierdzeniem ze Gixery maja tendencje do zasysania oleju do filtra a zwlaszcza przy lataniu na gumie. a moze niema to wiekszego znaczenia jaki filtr? mam teraz filtr Putoline ale niewiem ile czasu tam siedzi i dlatego chce wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Nie ma to znaczenia jaki filtr zamontujesz od oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Niby te K&N mają drobniejsze pory filtrujące i lepiej filtrują. Ale nie wiem czy jest jakakolwiek wyraźna różnica w porównaniu z produktami np. Hiflofiltro czy Miw-Meiwa. Jeśli masz dobry poziom oleju to nic nie powinno sie Tobie nigdzie zasysyać przy normalnej jeździe. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 To jakas bzdura, przeciez olej caly czas przeplywa przez filtr oleju, po to on tam jest. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 (edytowane) Ale czy autorowi tematu nie chodzi o zasysanie oleju do filtra powietrza przez odmę właśnie podczas latania na jednym kole? :icon_rolleyes: Cokolwiek miałoby to znaczyć :wink: Sam nie wiem .. zasysanie oleju do filtra...hmmm. Wiadomo,że w filtr oleju jest cały czas zalany olejem, którego filtruje bo taka jest jego rola..no chyba,że zaintersowany o tym nie wie :) Jesli tak to co ma treść tematu do zadanego pytania? Edytowane 28 Listopada 2008 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi