krzyżak Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 no to wszystko wiadomo, rozumiem ze jedziecie 10 sierpnia w czwartek?jak tutaj sie wyklaruje to dam znak sygnal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyżak Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 sorry 19 sierpnia w czwartek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 23 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 Tak, dokładnie w ten dzień rano!Po drodze do Czech spotkamy nie jedna grupę motocyklistówz całej Polski!Superowo będzie, w zeszłym roku łykneliśmy parę grupek! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrest Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Aha w zeszłym roku bilety można bylo kupić od ręki przy wejsciuna tor i były też po 29,- EUR (płatność również w koronach) Witam wszystkichTeż wybieram się z kumplami do Brna ale katamaranami i tylko na niedziele. W związku z tym mam pytanko do tych, którzy już tam byli w poprzednich latach, bo jedziemy po raz pierwszy i w ciemno tzn (bez biletów). Czy są duże problemy z zakupem biletów na miejscu na ten jeden dzień? Czy są tańsze niż na cały weekend? Czy ewentualnie lepiej zakupić bilety gdzieś na miejscu?Dzieki z góry za info. Pozdrawiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrest Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Dzięki za pomoc :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 WitajGeneralnie nie ma problemu żeby dostac bilety na miejscu, oczywiście w tych najgorszych sektorach (czyli na trawce) są one tansze niż weekendowe. jeśli jednak nie będzie wam się chciało stać w kolejce po bilety to zawsze mozna sobie znaleźć dużą diurę w siatce ogrodzeniowej;) wtedy nie trzeba żadnych biletów :buttrock: W sekrecie zdradzę, że 3 lata temu mimo iż nie musiałam mieć biletu (dziewczyny miały wjazd za darmoche) własnie w ten sposób się dostałam na moto GP :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunarsa Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Forrest, mam podobny kłopot.Możliwość wyjazdu tylko na niedzielę i raczej katamaranem bo moto się sypnęło mojemu kierowcy :cry: W związku z tym pytanko do kogoś kto już był w poprzednich latach, z góry dzieki wielkie za jakiekolwiek info. 1) Czy jadąc tylko w niedzielę na główny wyścig, bez problemu dostanę bilety na miejscu? Czy będą one droższe czy w tej samej cenie co w przedsprzedaży? 2) I jeszcze jedno: o której godzinie najlepiej być na miejscu, żeby odstać bilet, usadowić się i jeszcze zdążyć coś obejrzeć?? Dzieki za każde info, pozdrówka!!! :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Pozostało kilka dni. Napiszcie kto jedzie na 100% i jaką trasą i kiedy będziecie lecieć,chętnie bym się do jakiejś grupki przyłączył. Ja będę jechał w piątek aby zobaczyc treningi w sobotę i wyścig. Bilety mam zamiar kupić na miejscu, prędkość przelotowa ok 150 km/h.Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 jadę w piątek rano przez Katowice, Cieszyn; będę w oczojebnej kamizelce więc w razie czego łatwo mnie poznać na srebrnej suzi :buttrock: do zobaczenia po drodze lub w Brnie...Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ja lecę z Gorzowo w piatek rano, wyjazd o 5.30, nie wiem jeszcze która trasą jedziemy. Ale juz dzisiaj chyba nie zasnę. Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrest Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Byłem - rewelacja. Za rok powtórka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Byłem - rewelacja. Za rok powtórka :DAleś się rozpisał... mogłeś oszczędzić szczegółów :D PS. Ile Hostess cyknęliście ?? :buttrock: Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrest Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Aleś się rozpisał... mogłeś oszczędzić szczegółów :crossy: WitamZa dużoby pisać. :clap: Hostes nie cyknęliśmy bo nie było nas stać na dosęp do padoków :( Za to cykneliśmy kilkaset fotek plus około pół godziyny filmu. Jak coś to wpadnij pooglądać.Może coś wybierzemy i zapodasz dla ogółu na swojej stronce :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Wiadomo ze rewelacja!Najlepsze jest ta mieszanina ludzi wszelkiej narodowościna polu namiotowym i nocne zabawy!Szkoda ze w tym roku mnie nie było, ale w nastepnym musi sie udać!W końcu nie moze byc zle 2 lata z rzędu...wrrrr! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi