Skocz do zawartości

MotoGP 2004 w Brnie!!!

Dual
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Aha w zeszłym roku bilety można bylo kupić od ręki przy wejsciu

na tor i były też po 29,- EUR (płatność również w koronach)

Witam wszystkich

Też wybieram się z kumplami do Brna ale katamaranami i tylko na niedziele.

W związku z tym mam pytanko do tych, którzy już tam byli w poprzednich latach, bo jedziemy po raz pierwszy i w ciemno tzn (bez biletów). Czy są duże problemy z zakupem biletów na miejscu na ten jeden dzień? Czy są tańsze niż na cały weekend? Czy ewentualnie lepiej zakupić bilety gdzieś na miejscu?

Dzieki z góry za info.

Pozdrawiam

[email protected]

Witaj

Generalnie nie ma problemu żeby dostac bilety na miejscu, oczywiście w tych najgorszych sektorach (czyli na trawce) są one tansze niż weekendowe. jeśli jednak nie będzie wam się chciało stać w kolejce po bilety to zawsze mozna sobie znaleźć dużą diurę w siatce ogrodzeniowej;) wtedy nie trzeba żadnych biletów :buttrock: W sekrecie zdradzę, że 3 lata temu mimo iż nie musiałam mieć biletu (dziewczyny miały wjazd za darmoche) własnie w ten sposób się dostałam na moto GP :oops:

Forrest, mam podobny kłopot.

Możliwość wyjazdu tylko na niedzielę i raczej katamaranem bo moto się sypnęło mojemu kierowcy :cry:

W związku z tym pytanko do kogoś kto już był w poprzednich latach, z góry dzieki wielkie za jakiekolwiek info.

1) Czy jadąc tylko w niedzielę na główny wyścig, bez problemu dostanę bilety na miejscu? Czy będą one droższe czy w tej samej cenie co w przedsprzedaży?

2) I jeszcze jedno: o której godzinie najlepiej być na miejscu, żeby odstać bilet, usadowić się i jeszcze zdążyć coś obejrzeć??

Dzieki za każde info, pozdrówka!!! :buttrock: :buttrock:

• 2 tygodnie później...

Pozostało kilka dni.

Napiszcie kto jedzie na 100% i jaką trasą i kiedy będziecie lecieć,chętnie bym się do jakiejś grupki przyłączył. Ja będę jechał w piątek aby zobaczyc treningi w sobotę i wyścig. Bilety mam zamiar kupić na miejscu, prędkość przelotowa ok 150 km/h.

Do zobaczenia!

Aleś się rozpisał... mogłeś oszczędzić szczegółów :crossy:

Witam

Za dużoby pisać. :clap:

Hostes nie cyknęliśmy bo nie było nas stać na dosęp do padoków :(

Za to cykneliśmy kilkaset fotek plus około pół godziyny filmu. Jak coś to wpadnij pooglądać.

Może coś wybierzemy i zapodasz dla ogółu na swojej stronce :(

Pozdrawiam