fenix Opublikowano 11 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Już wiem cokolwiek na temat czerwcowego zlotu wuesek w Świdniku. Ale żeby jednak nie przenosić mojej strony internetowej tu do forum - to zapraszam do siebie: http://republika.pl/wsk_fenix/index1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Czolem! A to kicha...A rok temu jak sie umawialismy, to nic sie nie chwaliles, ze prawka nie masz, a twardo chciales jechac :roll:.No coz, jakos bedzie trzeba to obejsc...Jedziemy do Miechowa!Pozdrawiamjakbys sie przyjzal na te pare linijek tekstu pod moim avatarkim to bys zobaczyl magiczna liczbe 16 przy napisie "wiek" i byloby juz wszystko jasne :)w przyszlym roku w czertwcu moge najwczesniej zaczac kurs na prawo jazdy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Czolem! Ale rok temu, to jeszcze nie bylo za kadencji Shreka - a wiec nie bylo czegos takiego jak wiek pod Avatarkiem :).Teraz juz wiem ile masz lat i ze jest to niewatpliwie spory problem :D.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Czolem! Ale rok temu, to jeszcze nie bylo za kadencji Shreka - a wiec nie bylo czegos takiego jak wiek pod Avatarkiem :).a no fakt :oops: Teraz juz wiem ile masz lat i ze jest to niewatpliwie spory problem ;).nie taki znowu duzy, wystarczy zeby starszy mial sprawne auto to jedziemy na zlocik :D Pozdrawiamja Ciebie rowniez :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 Oto i strona organizatora zlotu wsk w Świdniku. :)http://www.mok.swidnik.pl/motocykle.htm Chcą z ludzi zedrzeć po 60 zł za wjazd i to jeszcze przedpłata na konto :) Wybiera się ktoś z forum ?? ja raczej tak, no chyba, że bedzie bardzo cienko z gotówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 no ja mam tylko jedno pytanie - dlaczego caly czas pomijacie JAWE!!!!! jelzie nie jestescie na tyle ortodoksyjni zeby puzsczac tylko polskie 2t a mowimy generalnie o demoludach to przeciez zza naszej polodniowej granicy calkiem dobry sprzet jest :D jestem, ciekaw czy uda mis ie wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix Opublikowano 17 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 dlaczego caly czas pomijacie JAWE!!!!! W tym przypadku nie chodzi chyba o pomijanie konkretnej marki motocykla. Organizatorom chodziło o jedną - w ł a s n ą - markę motocykla. A ponieważ pozostałe polskie motory są blisko z WSK-ą spokrewnione to ... itd. Czyli w założeniu ma to być zlot promujący potrzebę wygrzebywania z niepamięci tego, co zostało jeszcze do uratowania z polskiej historii motocyklowej.A chyba tylko tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi