JacekB Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Powiedzcie mi, czym się różnią te opony? 130/80-18 rozumiem, ale tego drugiego rozmiaru nie bardzo. http://moto.allegro.pl/item481290580_okazj..._09_60p_tl.html http://moto.allegro.pl/item487027389_okazj...e_09_72stt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 hmm... indeks nośności/ prędkości - szczegółów poszukaj, były podawane na forum. tl/ tt: bez- i dętkowa jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekB Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Dzięki za wszelką pomoc. Wybór padł na Mitasa E-09. Pozdrawiam, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 E09 to takie nie wiadomo co - na teren za mała kostka (no, chyba że tylko lekki teren) , na asfalt guma do dupy i na mokrym jest strasznie śliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 co wy macie do mitasow? jezdziliscie na nich? mam na mitasach zrobione ponad 40 tysiecy km i wiem, ze nie dam tam zadnej innej opony ;) biore E07 - wytrzymuja mocno ponad 15000km (moze nawet i ponad 20, ale to juz by byla przesada), komplet mam za mniej niz 300 PLN.. i wozily mnie te mitasy dzielnie po roznych krajach :D E09 jest na mnie zbyt terenowa, e08 zbyt asfaltowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Co oczywiście nie dowodzi w żadnej sposób jakości motocykli Honda bo to nie oni robili łańcuch. :biggrin: Niech zgadnę ... ten łańcuch robił HD ?? A Mitasa to do WSK nawet nie założę. Jeszcze gorsze są niż Heidenau. No chyba że będę chciał trenować drift na suchym asfalcie. :biggrin: Jeśli ktoś lata głównie w terenie to Mitas jest dobrą opcją. Zresztą tylna opona Michelin T63 jest robiona w Czechach i jest łudząco podobna do Mitasa E09 ?? Czy to aby tylko przypadek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi