Aśka Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Wrzuciłam tez temat na gronie i juz jest kilku chętnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) M.in JA :) Spróbuję rozrzucic temat po innych gronach i forach ale wolałbym najpierw ustalic szczegóły. Oczywiście chcętnie pomogę w organizacji całego tego baletu mikołajowego jeżeli zajdzie taka potrzeba :) Edytowane 22 Listopada 2008 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Dziewoje jesli praca pozwoli(niestety czasem pracujace weekendy posiadam:/) to i ja sie pisze:) Pada mi czasem forum ale jak cos bede sledzil na gronie :buttrock: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Masz zamiar schlać sie w pracy i w niedzielę mieć kaca? Kurde! Zajebisty pomysł :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Kurde! Zajebisty pomysł :biggrin: pozdr Bo ja mam same zajebiste pomysly ;) No i żeby cos ruszyć... Proponuję ustalić już czas i miejsce zbiorki i z grubsza trasę. Może by tak godz.10 na pl. Teatralnym i wymarsz o 11? Dalej jakoś Marszałkowską polansować się po Centrum, Waryńskiego, zawrotka na pl. Unii Lubelskiej, małą Marszałkowską do szpitala na Litewską,dobić do Ujazdowskich, przez pl. 3 Krzyży i dalej Nowym Światem pod kolumnę(zakladając, że dostaniemy zgodę na wbicie się na Nowy Świat...) Aha, warto by się też zastanowić czy nie warto oprocz zbiórki od motocyklistow zorganizować jakies puchy, żeby i od ludu kasę pozbierać. Tylko nie wiem czy tego nie trzeba jakoś oficjalnie pozałatwiać czy coś... I dobrze byloby do jutra już ustalić mniej więcej koncepcji, żeby móc pozgłaszać gdzie trzeba i zbierać ludzi-bo łatwiej ich zebrać podając konkrety, a nie tylko ogólne hasło ;) Edytowane 22 Listopada 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Pragnę zwrócic uwagę na fakt, że prawdopodobnie będzie ZIMNO :) Dlatego fajne by było, zeby miejsce zbiórki było połączone z lokalem, skoro mamy czekac godzinę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 i ja się piszę :) super pomysł wrzuce link do tematu na rybkę, napewno kilka osób chętnych się znajdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Pomysł mikołajkowy jest godny uwagi :crossy: O tej porze roku wszystko jednak zależy od pogody... i śniegu :icon_evil: Jeśli to tylko będzie możliwe, to chętnie się przyłaczę :cool: R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Pomysł mikołajkowy jest godny uwagi :crossy: O tej porze roku wszystko jednak zależy od pogody... i śniegu :icon_evil: Jeśli to tylko będzie możliwe, to chętnie się przyłaczę :cool: R. no wreszcie odezwał się kierownik imprezy :) co tam u Ciebie ? co tak cicho ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Pragnę zwrócic uwagę na fakt, że prawdopodobnie będzie ZIMNO :) Dlatego fajne by było, zeby miejsce zbiórki było połączone z lokalem, skoro mamy czekac godzinę :) Przy miejscu zbiórki lokali nie brakuje... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Czekam na konkrety i zacznijmy tanczyc "taniec slonca" albo "bezsniegowe tango" :icon_mrgreen: gdyz patrzac za okno nie widze optymizmu :banghead: :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 jak pogoda pozwoli to na mnie i moją smerfetkę można liczyć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) 11:00 zbiórka na placu teatralnym 11:30 zrzuta na cukierki i odjazd 11:35 przejazd pod kolumnę na "lansmiejscówkę" 13:00 pod rotundę a w międzyczasie przejazd marszałkowską 30km/h (bo zimno) 14:00 szpital (tylko niech ktoś to ogarnie) Jakieś korekty? Edytowane 23 Listopada 2008 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) hmm.. tance szamanskie skutkuja sniezyca:) czy to tak mialo dzialac? hiihii.. chyba trzeba jakis fax do mikolaja przeslac w tej sprawie:) ..a ja i tak bede.. piechota:) ale bede:) :flesje: hiihii.. lansmiejscowka -> dobre :bigrazz: to tam po kolumna? Edytowane 24 Listopada 2008 przez lubieimbir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) 11:00 zbiórka na placu teatralnym 11:30 zrzuta na cukierki i odjazd 11:35 przejazd pod kolumnę na "lansmiejscówkę" 13:00 pod rotundę a w międzyczasie przejazd marszałkowską 30km/h (bo zimno) 14:00 szpital (tylko niech ktoś to ogarnie) Jakieś korekty? Ja jednak nadal proponuję zbiórkę o 10-dzień jest teraz krótki, więc im wcześniej zaczniemy, tym większa szansa, że nie zalapiemy się na nocne przymrozki ;) Co do cukierków-nie wiem czy nie lepiej, żeby każdy przywiózł swoje, bo może być problem z zakupieniem ich gdzieś na miejscu. Jeżeli nie zgłosi się nikt bardziej zorganizowany i odpowiedzialny do zalatwienia sprawy ze szpitalem, to ja mogę podjechać, ale dopiero we wtorek po pracy. Propozycja 2: 10. zbiorka na pl. Teatralnym przed 11(już ja wiem jak się motocyliści zbierają, więc nie wierzę, że w poł godziny się uda...)wyjazd. trasa: Wierzbowa, Krolewska, Marszałkowska, Piękna, Ujazdowskie, Nowy Świat postój pod szpitalem dziecięcym na Kopernika, posiedzieć tam trochę i dalej Krakowskim Przedmieściem pod kolumnę na lans Halo halo! Z uwagi na nieubłaganie uciekający czas-jeżeli do wieczora nie będzie uwag, propozycji, odpowiedzi, czegokolwiek-uznaję, że opcja jest zaakceptowana i zaczynamy organizować wszystko wg tego planu!!!! Edytowane 24 Listopada 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi