Kamil_P Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Wiec chcialem sie zapytac czy w motorynkach lub ogarch byly montowane sliniki 3 -biegowe .Ale nie mowcie nic o chartach bo wiem sam ,ze byly 3-biegowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 silniki trzechbiegowe byly w:chart 210chart 211ogar 20050-t-150-ts-1Silniki 2 biegowe mialy m.in.:ogar 205kadetypegazywszystkie motorynkiwszystkie komaryi reszta rometow :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 A czasem ludzie miesli same silniki i zamieniali ramami - mój kolega miał kiedys 2 motorynki i dwie były 3 biegowe ale wiem ze to były sielniki od jakiegos ogara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 mój kolega miał kiedys 2 motorynki i dwie były 3 biegowe ale wiem ze to były sielniki od jakiegos ogaraOd ogara to raczej nie ;-)Jedyny ogar z silnikiem 3 biegowym to ogar 200 - ale ten silnik to czeski silnik jawki i jeszcze nieslyszalem aby ktos go do motoryny wsadzal ;-)Na 99% mial silnik od 50-t-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 mój kolega miał kiedys 2 motorynki i dwie były 3 biegowe ale wiem ze to były sielniki od jakiegos ogaraOd ogara to raczej nie ;-)Jedyny ogar z silnikiem 3 biegowym to ogar 200 - ale ten silnik to czeski silnik jawki i jeszcze nieslyszalem aby ktos go do motoryny wsadzal ;-) Bo by sie tam nie zmieścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 m16 OKi ja zabardzo nie wiem jak wygląda 50-t- wiem tylko ze to był taki rometoski silnik. Z wierzchu wyglądał jak oryginalny od motorynki wiec pomyslałem ze to moze był od ogara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 50-t bardzo podobny do ogara jest /chyba/ Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Kiesyś widziałem drynke z silnikiem jawki, ale niestety nie była na chodzie i nie przekonałem się jak sie tym jeździ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 6 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Oks dzieki wam za wytlumaczenie , i wiec mialem racje co z tym silnikiem joserodo a ty mi niewirzyles.hhy :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Ale z tego co mi wiadomo te te starsze 3-biegowe rometowskie silniki to miały problemy ze skrzynką biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Ale z tego co mi wiadomo te te starsze 3-biegowe rometowskie silniki to miały problemy ze skrzynką biegów.Pierwsze slysze 8O Moj braciak mial 50 -t-1 i zrobil nim naprawde sporo km ale nigdy problemu ze skrzynia nie mial.Znajomy rodzicow ma 2 sztuki 50-t-1 i tez nigdy nic ze skrzynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Na serio jakaś wadliwa jest ta skrzynia. Znam sporo ludzi i prawie każdy ma zjebaną skrzynie biegów. Tzn, wyskakują biegi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Z3US moze tak je katuja ze juz nie wyrabia ? moze cos ze sprzeglem ? w mojej opinii te silniki i skrzynie byly dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Możliwe. To by nawet do nich pasowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 i wiec mialem racje co z tym silnikiem joserodo a ty mi niewirzyles.hhy :smile2: Nie wydaję mi się. Bo w ogarach (poza 200 z silnikiem Jawy) nie montowano silników trzybiegowych. 50-t-1 to inna para kaloszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi