nova Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Ja tam nie czulam sie wzywana ... zaraz zaraz tylko chyba ja nie jestem kolega :) pojechalam z przyjemnoscia :) przynajmniej jest sie ciagle z czego smiac:) a z tego co pamietam, to w szukaniu brakujacej klamki niektorzy byli nadgorliwi :bigrazz: nie ma to jak poplotkowac miedzy nami dziewczynami :icon_razz: Edytowane 7 Grudnia 2008 przez nova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 tak w sumie to absolutnie kapitalnym zajebistym miejscem jest 'czeski raj' na bogusławskiego, w tym samym kierunku co 'alive'. mają tam z 10 rodzajow czeskiego piwa lanego z kija, czeskie paluszki, czeskie czipsy, czeskie orzeszki czeską flage, drewniane ławy i klasyke heavy metalu z glosników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 tak w sumie to absolutnie kapitalnym zajebistym miejscem jest 'czeski raj' na bogusławskiego, w tym samym kierunku co 'alive'. mają tam z 10 rodzajow czeskiego piwa lanego z kija, czeskie paluszki, czeskie czipsy, czeskie orzeszki czeską flage, drewniane ławy i klasyke heavy metalu z glosników A gdzie dokładnie jest ta knajpa? W nasypie pewnie, tylko na którym odcinku? ucio P.S. A jacyś czescy metale tam przychodzą? Wiesz, krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 tak, w nasypie po przeciwnej stronie do tej z ktorej jest Capitol, obok urzedu miasta. czeskich metali nie widzialem, bylem za to w monopolowym wlasciciela czeskiego raju(na ulicy szczęśliwej), ma tam cos ok 300 rodzajów piw. fajna nazwa ulicy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Potwierdzam w Czeskim Raju, mają duży wybór piwa. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Nie dość że duży wybór to jeszcze bardzo dobre to piwko :) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachar Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Cześć! Polecam bardzo fajna knajpka. Bije madness pod wzgledem jakosci piwa. Dodatkowo fajna muza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKP Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Cześć! Polecam bardzo fajna knajpka. Bije madness pod wzgledem jakosci piwa. Dodatkowo fajna muza. Mam rozumieć, że mówisz o Czeskim Raju? Trzeba będzie sie wybrać, tym bardziej że blisko mam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Gorzej jest zapomnieć o blokadzie na przednim kole. Wtedy dopiero jest obciach... no jest jest; taki ze cała Polska o tym mówi - farszafka... Co do czeskiej knajpy, stanowczo za dużo mowy o piwie... Powinien być większy wybór oranżadki w woreczkach. :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Eee, nic takiego. Kumpel ma w garażu CB swojej dziewczyny i uczyłem sie palić gume. A że byliśmy pijani, to nie ogarnąłem sprzęta... To w końcu jak to było, rozbiłeś się na CB a kupowałeś klamkę i rury teleskopów do Kawasaki? Przecież one za cholerę nie pasują. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 To w końcu jak to było, rozbiłeś się na CB a kupowałeś klamkę i rury teleskopów do Kawasaki? Przecież one za cholerę nie pasują. jak to.... przecież jak je zamawiałem na allegro, to sprzedający mówił, że pasują do cb, cbr, yzf, gsxr i wsk... znaczy że mnie bydlak okłamał?? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 A teraz wiesz , że nie wolno pić i palić trawy w tym samym czasie. A propos olo nie mógł widzieć wypadku bo lał za garażem. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 podobno mu karola wszystko wygadala. to jak to w końcu było? bo ja niewiele pamiętam..... a z tymi lagami - to może od emzetki będą pasować? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi