marcin233 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Niewiem co sie stało bo moto kupiłem niedawno. poprostu odpalała na dotyk zostawiłem moto na dzien no i w ogóle go nie ruszałem. Wpadł do mnie kumpel no i chciałem odpalic zeby mu pokazac maszynke no niestety zonk:( Moto nie odpali. Tylko jak krece to od czasu do czasu strzeli z wydechu. Nie wiem moze ją zalałem a może coś z paliwem nie dochodzi albo coś.:(:((i tak lubie moją cbr:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 sprawdz swiece, zapewne zalane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Jak zalane to niestety wymiana na nowe. Ze starymi nic już nie zrobisz - chyba że chcesz stracić nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin233 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 No tez myśle że zalany. Jak mam wykręcić świece jest specjalny klucz czy trzeba sciągac wszystko od góry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja wykrecam wszystkie swiece bez zdejmowania oslon bocznych, ale trzeba miec duzo roznych przedluzek i lamanych kluczy oraz male "japonskie" dlonie. Sprobuj oczyscic swiece i osuszyc je nad plomieniem gazowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin233 Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Swiece okręciłem kluczem łamanym troche przerobionym po swojemu. Faktycznie wszytko zalane. Jutro bede miał nowe świece bo z na tych dziwnie chodzi i przebiera. Dzięki za wszystko a jest mozliwe żeby paliła na 2 baniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Pewnie ze jest mozliwe ze chodzi na 2 gary. Kup nowe swiece i posprawdzaj przwody WN :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Na próbe jesli sie niechce wydawac kroci na świece mozna stare podgrzac na kuchence gazowej (normalnie na zywym ogniu) tak zeby wypaliło wszystkie syfu z świec sprawdzić iskre i wkrecic odpali. Przydaje sie to czesto jak motocykl sie nam zaleje akurat przed sobotnim wieczornym wypadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 :icon_mrgreen: i następnym razem nie tankuj oleju napędowego.... :banghead: Oczywiście żartowałem.Pamiętaj, ze świece łatwo wysadza się w powietrze poprzez odpalanie na chwilę. Jak już odpalasz to nagrzej silnik a zarazem świece. Howk Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 a próbowałeś już dochodzić przyczyny zalania ?? albo tego że nie mogłeś jej odpalić po tym krótkim postoju ?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin233 Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Przyczyne zalania znam. Swiece już kupiłem stare wygrzewałem na ogniu ale mimo wsytko cos jest nie tak chciałem mieć pewnośc ze wszytko jest oki i kupiłem nowe jutro je wkręce i mam nadzieje że rozwiąze to problem. Dzięki za wszystkie odpowiedzi jutro napisze jeszcze czy wszystko gra ale jestem dobrej myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwp Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 jak bedziesz odpalał to nie dodawaj gazu na ssaniu bo znow zalejesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi