Michał M72 Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Eeeee tych klaksonów to jak psów, dzis na bajzlu wrocławskim(tfu, nigdy wiecej) znalazłem 2:-)jeden 70zł a drugi zapomniałem spytac:-) No ja akurat nie wybrałem się na wrocław, a nie masz przypadkiem jakiegoś namiaru do ludzi, a może to jacyś stali bywalcy byli bazarowi ?? bo jak tak to może będą w łodzi czy warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 no lipa. gosci nie czaje, bo tak z widzenia to sie pamieta, ale na łodzi moge sie rozejrzec, w ogóle jak cos to moge sie zawsze rozejrzec za czyms, mam wyjatkowa pamiec wzrokowa i grzebie po wszystkich bajzlowych smietnikach to zawsze cos ciekawego wyczaje i moge łyknac:-)tylko kwestia telefonu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał M72 Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 no lipa. gosci nie czaje, bo tak z widzenia to sie pamieta, ale na łodzi moge sie rozejrzec, w ogóle jak cos to moge sie zawsze rozejrzec za czyms, mam wyjatkowa pamiec wzrokowa i grzebie po wszystkich bajzlowych smietnikach to zawsze cos ciekawego wyczaje i moge łyknac:-)tylko kwestia telefonu:-) No więc jakbyś przypadkiem trafił na klaksonik to łykaj, jakby co to się dokładnie na gg możemy zgadać, czekam zatem do 17.01. na łódź może coś się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 No więc jakbyś przypadkiem trafił na klaksonik to łykaj, jakby co to się dokładnie na gg możemy zgadać, czekam zatem do 17.01. na łódź może coś się trafi Cześć dawno mnie tu nie było i nawet nie wiedziałem że taki temat zaistniał, mam coś takiego ale kurna wystawiłem to wczoraj na alledrogo, jak się nie sprzeda to pomyślimy jeśli ci odpowiada. http://www.allegro.pl/item493615116_m_72_sygnal_c_23.html :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 no prosze juz jest, tak jakmowiłem, sygnałów jak psów:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał M72 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam, no to fajnie, co prawda Gośka pisała, że mnie potrzebny jest trąbik C37 a ty swój tytułujesz jako C-23 ale jak na moje niewprawne oko to o taki właśnie mi chodzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 wydawalo mi sie ze chciales akurat C-37, ale blad myslowy. tak, typowy emowski klakson to C-23 Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał M72 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 wydawalo mi sie ze chciales akurat C-37, ale blad myslowy. tak, typowy emowski klakson to C-23 Goska Ok dzięki no to nie ma tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Michale ty przypadkiem kiedyś nie miałeś takiej czerwonej kaśki z 4 lata lub 5 lat temu??:P Bo taką kiedyś nabyłem i śmigałem a później wylądowała u kolejnego kolegi z forum jak widzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał M72 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Michale ty przypadkiem kiedyś nie miałeś takiej czerwonej kaśki z 4 lata lub 5 lat temu??:P Bo taką kiedyś nabyłem i śmigałem a później wylądowała u kolejnego kolegi z forum jak widzę:) Nie to nie ja, ja ze starymi motorami zaczynam dopiero. A co z sygnałem, sprzedał się?? Nie wiem czemu ale nie mogę wejść na twoją aukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nie to nie ja, ja ze starymi motorami zaczynam dopiero. A co z sygnałem, sprzedał się?? Nie wiem czemu ale nie mogę wejść na twoją aukcję Wot prezykrost.. ..Coś mało fartownie jeśli chodzi o trabiki. Moze zamontuj cezetowski zobaczysz czy się nie zepsuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nie to nie ja, ja ze starymi motorami zaczynam dopiero. A co z sygnałem, sprzedał się?? Nie wiem czemu ale nie mogę wejść na twoją aukcję Sygnał poszedł, jakiś bardzo niecierpliwy kolo kliknął kup teraz, chociaż walnąłem na KT cenę w moim przekonaniu zaporową, i nie dał innym szansy powalczyć, a tak w ogóle to może go znasz też jest z Płocka. :crossy: :crossy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał M72 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Sygnał poszedł, jakiś bardzo niecierpliwy kolo kliknął kup teraz, chociaż walnąłem na KT cenę w moim przekonaniu zaporową, i nie dał innym szansy powalczyć, a tak w ogóle to może go znasz też jest z Płocka. :crossy: :crossy: :notworthy: No nic, trudno, wybiorę się na łódzki bazar i może przy okazji co innego fajnego jeszcze trafię, a gościa z Płocka co ma emke to nie znam. Nie rzucił mi się nigdy w oczy ale tak jak już pisałem ja jestem mocno początkujący więc pewnie będzie jeszcze okazja się spotkać, :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi