Skocz do zawartości

Klakson do M 72

Michał M72
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Eeeee tych klaksonów to jak psów, dzis na bajzlu wrocławskim(tfu, nigdy wiecej) znalazłem 2:-)jeden 70zł a drugi zapomniałem spytac:-)

No ja akurat nie wybrałem się na wrocław, a nie masz przypadkiem jakiegoś namiaru do ludzi, a może to jacyś stali bywalcy byli bazarowi ?? bo jak tak to może będą w łodzi czy warszawie.

no lipa. gosci nie czaje, bo tak z widzenia to sie pamieta, ale na łodzi moge sie rozejrzec, w ogóle jak cos to moge sie zawsze rozejrzec za czyms, mam wyjatkowa pamiec wzrokowa i grzebie po wszystkich bajzlowych smietnikach to zawsze cos ciekawego wyczaje i moge łyknac:-)tylko kwestia telefonu:-)

no lipa. gosci nie czaje, bo tak z widzenia to sie pamieta, ale na łodzi moge sie rozejrzec, w ogóle jak cos to moge sie zawsze rozejrzec za czyms, mam wyjatkowa pamiec wzrokowa i grzebie po wszystkich bajzlowych smietnikach to zawsze cos ciekawego wyczaje i moge łyknac:-)tylko kwestia telefonu:-)

No więc jakbyś przypadkiem trafił na klaksonik to łykaj, jakby co to się dokładnie na gg możemy zgadać, czekam zatem do 17.01. na łódź może coś się trafi

No więc jakbyś przypadkiem trafił na klaksonik to łykaj, jakby co to się dokładnie na gg możemy zgadać, czekam zatem do 17.01. na łódź może coś się trafi

Cześć dawno mnie tu nie było i nawet nie wiedziałem że taki temat zaistniał, mam coś takiego ale kurna wystawiłem to wczoraj na alledrogo, jak się nie sprzeda to pomyślimy jeśli ci odpowiada.

http://www.allegro.pl/item493615116_m_72_sygnal_c_23.html :notworthy: :notworthy:

Michale ty przypadkiem kiedyś nie miałeś takiej czerwonej kaśki z 4 lata lub 5 lat temu??:P Bo taką kiedyś nabyłem i śmigałem a później wylądowała u kolejnego kolegi z forum jak widzę:)

Nie to nie ja, ja ze starymi motorami zaczynam dopiero. A co z sygnałem, sprzedał się?? Nie wiem czemu ale nie mogę wejść na twoją aukcję

Nie to nie ja, ja ze starymi motorami zaczynam dopiero. A co z sygnałem, sprzedał się?? Nie wiem czemu ale nie mogę wejść na twoją aukcję

Wot prezykrost.. ..Coś mało fartownie jeśli chodzi o trabiki. Moze zamontuj cezetowski zobaczysz czy się nie zepsuje ;)

Sygnał poszedł, jakiś bardzo niecierpliwy kolo kliknął kup teraz, chociaż walnąłem na KT cenę w moim przekonaniu zaporową, i nie dał innym szansy powalczyć, a tak w ogóle to może go znasz też jest z Płocka. :crossy: :crossy: :notworthy:

Sygnał poszedł, jakiś bardzo niecierpliwy kolo kliknął kup teraz, chociaż walnąłem na KT cenę w moim przekonaniu zaporową, i nie dał innym szansy powalczyć, a tak w ogóle to może go znasz też jest z Płocka. :crossy: :crossy: :notworthy:

No nic, trudno, wybiorę się na łódzki bazar i może przy okazji co innego fajnego jeszcze trafię,

a gościa z Płocka co ma emke to nie znam. Nie rzucił mi się nigdy w oczy ale tak jak już pisałem ja jestem mocno początkujący więc pewnie będzie jeszcze okazja się spotkać, :crossy: