kulok1 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 witam..szukam tulejek tylnego zawieszenia do hondy xl 500s(dwa amory), orginały bądź jakieś zamienniki...druga sprawa to problem ze świecą a mianowicie z jej rozmiarem..w katalogach można znaleźc DR8ES-L (NGK) ale jak już ją nabyłem i chciałem wkręcić to się okazało że otwór na nią jest chyba o rozmiar większy..nie mam na nią żadnych kwitów więc nie jestem w stanie za dużo powiedzieć(może to silnik od innego modelu xl, xr.. wiem od poprzedniego właściciela z którym w chwili obecnej nie mam kontaktu, że nie ma 27km a około 40-stu) jeżeli mielibyście coś na te tematy to piszcie.... kulok@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teslasim Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Co do zidentyfikowania silnika potrzebne byłyby zdjęcia albo numer silnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulok1 Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 sprawdze i sięodezwę...pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjank Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 (edited) pewnie masz przegwintowaną głowicę na gwint 14mm z 12mm,ja też tak mam,da się z tym żyć,szukaj świecy o podobnej ciepłocie i innych parametrach i moto bedzie normalnie chodzić Edited November 4, 2008 by jjank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żunio Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 A nie możesz porównać ze świecą która do tej pory pracowała w silniku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts