Jump to content

Motocykl do 8 tys zł. jaki?

Recommended Posts

Witam, planuję zakup motocykla za około 8 tys zł. Zastanawiam się nad HONDA VFR 800, CBR 600 F3, F4, YAMAHA R6. Wcześniej jeździłem na GPZ 500. Nie daleko mojej miejscowości znalazłem CBR 600 F3. Co możecie powiedzieć patrząc na te zdjęcia? Może znalazł by się użytkownik CBR który pomoże w zakupie? Kwota przeznaczona na motocykl może wzrosnąć.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M958199

Edited by nufry

wszystko zalezy od tego do czego bedzie motocykl przeznaczony...

Jesli ja mialbym wybierac do swoich potrzeb oraz frajdy z jazdy to wybralbym HONDA VFR 800...

Oczywiscie sprawdz tez ta CBR'ke ktora jest niedaleko Twojej miejscowosci, motocykl jest sprowadzony wiec troszke wieksze szanse na to, ze bedzie w dobrym stanie...

Zdjecia nie wyrazne...

Sugeruję się kosztami utrzymania takiego motocykla, spalaniem. Motocykl przeznaczony do jazdy bardziej turystycznej z rozsądna prędkością ;)

No to moto bardzo fajne sobie wybrałeś. A dzwoniłeś do gościa? Bo w ogłoszeniu poskąpił sobie informacji i to bardzo... A jak masz nie daleko to trzeba jechać i obejrzeć. Inaczej stanu nie ocenisz.

GPZta sprzedałem. Możliwe, że dziś do niego podjadę olejże moto i zrobię więcej zdj. Nie chciał bym jechać sam i kupić pod wpływem emocji. Nie wiem na co zwrócić uwagę. Wiem, że sprzedaję ten motocykl już od kilku miesięcy, na początku cena była o wiele większa.

GPZta sprzedałem. Możliwe, że dziś do niego podjadę olejże moto i zrobię więcej zdj. Nie chciał bym jechać sam i kupić pod wpływem emocji. Nie wiem na co zwrócić uwagę. Wiem, że sprzedaję ten motocykl już od kilku miesięcy, na początku cena była o wiele większa.

Daj znać czy ją oblookałeś. Jeśli nie wiesz na co zwracać uwagę to nie kupuj sam motocykla. I nie LEPIEJ nie kupuj tylko NIE KUPUJ sam. Jedź z kimś, umów się, na pewno masz kogoś takiego albo napisz w swoim dziale z lubelskiego, żeby ktoś Ci pomógł.

Witam, planuję zakup motocykla za około 8 tys zł. Zastanawiam się nad HONDA VFR 800, CBR 600 F3, F4, YAMAHA R6. Wcześniej jeździłem na GPZ 500. Nie daleko mojej miejscowości znalazłem CBR 600 F3. Co możecie powiedzieć patrząc na te zdjęcia? Może znalazł by się użytkownik CBR który pomoże w zakupie? Kwota przeznaczona na motocykl może wzrosnąć.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M958199

Motorek napewno po jakiejś przygodzie: dekiel silnika lewy porysowany, kierunki z przodu nie oryginalne i lusterka najpewniej lakierowane bo świecą jak jak psu j..... .

Ewentualnie polecam http://otomoto.pl/yamaha-xj-900-diversion-M1004595.html. Na dojazd mogę zejść z ceny.

Edited by TomekAAA

Sugeruję się kosztami utrzymania takiego motocykla, spalaniem. Motocykl przeznaczony do jazdy bardziej turystycznej z rozsądna prędkością :D

Nie dawno kumpel kupił gsx 1100g Właśnie za taka kwotę. dobre ciężkie mocne moto.