Ernest_7 Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Sprzedam kask z limitowanej seri agv o nazwie RACING SERIES kask został przywieziony z austrii.Jest to rozmiar S,a model ghost.Kask jest warty swojej ceny ponieważ dałem cos ok 150(euro),czyli jakieś 450żł.Kask posiada minimalne ślady użytkowania,wszystkie wywietrzniki dzaiałają jak należy.Kask i jego dokładniejszy opis można zobaczyć na allegro warto.Chętnych do kupna zapraszam pod linkiem:http://www.allegro.pl/search.php?string=agv+ghost ,Kask jest jedyny na allegro!!!Niewierzycie proszę sprawdzić!!!ZAPRASZAM!!!NAPRAWDĘ WARTO!!! :notworthy: mOŻNA TEŻ PISAĆ NA gg:7586365(PISAĆ NAWET GDY NIEDOSTĘPNY) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pork Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 imo chcesz sie pozbyc szrotu. na allegro komentowac nie mozna - tutaj tak ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest_7 Posted October 25, 2008 Author Share Posted October 25, 2008 (edited) Stary jak się nie znasz to nie gadaj kask super mi służył mojemu bratu,a co do jego wytrzymałości ręczę życiem!!! Edited October 25, 2008 by Ernest_7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pork Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 chcialem przemilczec, ale skoro nalegasz... wchodzisz na forum motocyklowe i wsrod osob, ktore sila rzeczy maja jakas wiedze w temacie, wychwalasz pod niebiosa obtluczony/znoszony kask, ktorego lata swietnosci przypadaja na okolice roku 2002, i ktory nie byl jakims hajendowym jak na tamte czasy sprzetem. sam posiadam podobny rocznikowo/modelowo kask AGV. wizualnie nie jest odrapany itd. i wyglada naprawde przyzwoicie. powiem wiecej - swietnie sie sprawdza!!! - jako fajny gadzet na polce. glupio by mi bylo komukolwiek go sprzedawac z czystym sumieniem. PS. tekst o zyciu mistrz : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil1005 Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 "koszt dorobienia szybki to 10zł" ja ja :P :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadeo Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Są ogórki, to ja dorzucę ćwiartkę! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sopelblue Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 No i zniszczyli chłopaczka :) buahhaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IsKra66 Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 No drugi kask co kolega sprzedaje też rewela http://www.allegro.pl/item464257279_sprzed...na_w_sieci.html i nawet szybkę ma :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sopelblue Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Spoko, niezły garnek :biggrin: Najbardziej to mi się podoba ten pal. To jakby głowy nabite na ten pal :icon_mrgreen: w jednej i drugiej aukcji. No niech se handluje każdy ma prawo :bigrazz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts