Skocz do zawartości

Jesień i liście spadają z drzew.

blebleble
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ale tylko zgodnie z przepisami :icon_mrgreen: :crossy: :)

Oczywiscie nie watpie w to, ze zawsze tak jezdzisz :)

Zawsze zgodnie z przepisami kulinarnymi :bigrazz:

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

A czego się spodziewaliście jesienią.

25 stopni na plusie, darmowej wachy i wygranej w totka coby w długie wieczory sie nie nudzić i przeliczać kasiore. Liście? Skąd one się do ch... wzięły! :banghead:

Ale spoko, każdy z nas odkrywał i odkrywa nadal amerykę na swojej maszynie.

Pozdro

A ja ostatnio mialem szlifa na radzie :wink: jakis olej sie komus wylal i piaskem zasypali, Ale nie tylko miejsce z olejem tylko cale rado. A ja nie widzialem bo ciemno bylo i bah na bok. Ale nic ze mna ani moto sie nie stalo.

Edytowane przez kamilp7

Tak. Liście są zdecydowanie be! Ja mam taką starą lipę u siebie i ona zrzuca z 10 ton liści chyba.

- Weź to wygrab do końca - mówi żona

- Już 3 razy grabiłem do czystego, teraz niech już wszytsko obleci

- No dobra, Twoja sprawa.

No i wyjeżdżam sobie z rana do roboty. Temperatura tak -1 wjeżdżam na ten zmrożony dywan z liści, które powinienem był zgrabić i nagle zza drzewa wyskakuje kot (bo goni go pies). Ja delikatnie hamulczykiem cyk i... j*b!

Nosz K****! Nie chodzi o motocykl. Noga mi odjechała jak się podparłem i zrobiłem elegancki szpagat z motocyklem pod jajami. Tak więc dobra rada dla wszystkich którzy mają jakieś działki ogrody itp: W weekend łapcie za grabie, wygrabcie i spalcie to w ch***j :)

Straty na szczęście zerowe, bo miękko było. Ale te moralne nie do wycenienia :biggrin:

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)