jurjuszi Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 ja :)Aaa... to mogę jutro sobie polatać? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Ale tylko zgodnie z przepisami :bigrazz: :icon_mrgreen: :) Oczywiscie nie watpie w to, ze zawsze tak jezdzisz :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Ale tylko zgodnie z przepisami :icon_mrgreen: :crossy: :) Oczywiscie nie watpie w to, ze zawsze tak jezdzisz :)Zawsze zgodnie z przepisami kulinarnymi :bigrazz: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Zawsze zgodnie z przepisami kulinarnymi :) pozdrSto sposobów na przyrządzenie jesiennych liści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Delikatnie zmiksuj w gazniku etyline z tlenem, a nastepnie szybko wprowadz mieszanine do komory spalania. Wypiekac szybko w wysokiej temperaturze po wczesniejszej kompresji tlokiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 A czego się spodziewaliście jesienią.25 stopni na plusie, darmowej wachy i wygranej w totka coby w długie wieczory sie nie nudzić i przeliczać kasiore. Liście? Skąd one się do ch... wzięły! :banghead: Ale spoko, każdy z nas odkrywał i odkrywa nadal amerykę na swojej maszynie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Tydzień temu kumpel nadział Golfa na ogrodzenie, liście na wyjściu z zakrętu, do tego niewidoczne z pewnej odległości z powodu żywopłotu przed/na łuku. Trzeba naprawdę mieć się na baczności. Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Dodam do tego kasztany na zakretach :( :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 I jeże z jabłuszkami na plecach! Zaraza polskich drog! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Jeżom dajcie spokój, wpuszczają je moherowe babcie żeby szatanistom i gawłcicielom na motocyklach podziurawić opony, same jeże nic nie zawiniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 (edytowane) A ja ostatnio mialem szlifa na radzie :wink: jakis olej sie komus wylal i piaskem zasypali, Ale nie tylko miejsce z olejem tylko cale rado. A ja nie widzialem bo ciemno bylo i bah na bok. Ale nic ze mna ani moto sie nie stalo. Edytowane 20 Października 2008 przez kamilp7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Tak. Liście są zdecydowanie be! Ja mam taką starą lipę u siebie i ona zrzuca z 10 ton liści chyba.- Weź to wygrab do końca - mówi żona- Już 3 razy grabiłem do czystego, teraz niech już wszytsko obleci- No dobra, Twoja sprawa.No i wyjeżdżam sobie z rana do roboty. Temperatura tak -1 wjeżdżam na ten zmrożony dywan z liści, które powinienem był zgrabić i nagle zza drzewa wyskakuje kot (bo goni go pies). Ja delikatnie hamulczykiem cyk i... j*b!Nosz K****! Nie chodzi o motocykl. Noga mi odjechała jak się podparłem i zrobiłem elegancki szpagat z motocyklem pod jajami. Tak więc dobra rada dla wszystkich którzy mają jakieś działki ogrody itp: W weekend łapcie za grabie, wygrabcie i spalcie to w ch***j :) Straty na szczęście zerowe, bo miękko było. Ale te moralne nie do wycenienia :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer72 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Z drugiej strony, gdyby nie liście to tak miękko by nie było :) A pierdyknąć byś mógł bo -1 i lód mógł by być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Przekonales mnie :) Powiedz to jeszcze mojej żonie hehe... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 "a sezon się kończy kiedy już się nie chce jeździć...' Nie znam takiego który by nie chciał jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi