edzio Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ixil robi nieźle na wierzchu gorzej z tym czego nie widać na pierwszy rzut oka .Wełnę mineralną stosuję dobrej jakości ale niestety niczym jej nie zabezpiecza przed wydmuchiwaniem.Takie rozwiązanie ma dobre walory dźwiękowe ale trwałość może być nie rewelacyjna. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Kupilem do CBR900RR koncowke przelotowa Arrow'a, w carbonieSpojrzalem do srodka tlumika przez sruby ,ktore lacza go z kolektorem i okazalo sie,ze jest wydmuchany (?) poniewaz miedzy rura perforowana a obudowa carbonowa jest pusto :ohmy: Rozumiem,ze wydmuchalo welne mineralna ?Myslalem, zeby roznitowac wejscie tlumika i zapodac nowa welne, tylko w jakim stopniu poprawi to prace tlumika i na ile km ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Najważniejsza kwestia to to że pusty tłumik karbonowy to przegrzewający się karbon co ostatecznie zakończy się rozerwaniem poszycia lub rozpadnięciem tłumika. Musisz go wypełnić ,to wydłuży jego żywot.Zadzwoń do mnie jeśli będziesz potrzebował jakiejś rady. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Edzio, gdzie mozna kupic dobra welne mineralna i czy mozna ja zabezpieczyc przed wydmuchaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Puściłem na PW Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Owiń rurę perforowaną wełną stalową to nie wydmucha. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=37kDiFwrmyM Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=FgJ4WP1O2vc Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 a czy wolno spytac ,jaka cena za tlumik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Często każdy tłumik jest inny więc trzeba takie kwestie konsultować indywidualnie tel. 506436737. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 oczywiscie ,ze nie chodzi mi o podanie ceny co do grosza, ale o ramy wielkości !. Np. mój nowy tłumik kosztuje cirka 500zl. Czy jego naprawa bedzie tańsza?A jakim " basem" ma warczec to w moim przypadku jest mi obojetne byle nie przekraczał 88db. i wytrzymał pare lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nie wiem o jakich tłumikach i moto rozmawiamy więc ciężko cokolwiek powiedzieć.Podeślij więcej info na [email protected]. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=aARCK8rza9Q Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi